BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisUfuk Uyan'a yeni görev----

Ufuk Uyan'a yeni görev

Ufuk Uyan'a yeni görev
25 Mayıs 2012 - 12:51 www.finansgundem.com

Türkiye Katılım Bankaları Birliği 11. Olağan Genel Kurulunda başkanlığa Ufuk Uyan getirildi

Türkiye Katılım Bankaları Birliği 11. Olağan Genel Kurulunda başkanlığa Ufuk Uyan getirildiği bildirildi.
UFUK UYAN KİMDİR?
1958 yılında Eskişehir'de doğan Ufuk Uyan, 1981'de Boğaziçi Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun oldu. 1983'te aynı üniversitenin İşletme Bölümü'nden yüksek lisans derecesini aldı. İş hayatına 1981 yılında Boğaziçi Üniversitesi İktisat Bölümü'nde Araştırma Asistanı olarak başlayan Uyan, 1982'de Türkiye Sınai Kalkınma Bankası'nda Özel Araştırmalar Müdürlüğü'nde araştırmacı ekonomist olarak görev yaptı. 1985'te Albaraka Türk'te Proje Müdür Yardımcısı olan Uyan, 1989'da Kuveyt Türk'te Proje ve Yatırımlar Müdürü olarak kariyer hayatına devam etti. 1993 yılında Genel Müdür Yardımcılığı'na yükselen Uyan, ardından Genel Müdür Baş Yardımcılığına atandı. 1999 yılında Genel Müdür olarak atanan Ufuk Uyan, Yönetim Kurulu üyesi ve Kredi Komitesi üyesi olarak görev yaptı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ozan oyunbozan27 Mayıs 2012 22:02

    Köşede dur cebi doldur, Bol iskenderci ekip kur. Gorunme sen orta yerde, Yurur gemi suda, selde Al birinci yap üçüncü, Sanki derdin vardı serde. Tarafsız dur "ehliyet" de Gizliden çeteleşsen de Sansınlar hep mütevazi Sense sessiz gör işini Uyandırma rakipleri Sen sessiz çek kürekleri Guvenme hiç bugunune İskenderci ekibine Vakit doldu süre tamam Gelir adam gibi adam Yırtar atar perdeleri Öper bıyıklı abileri Hesap şaşar, sanma tutar Çünkü mazlumun ahı var "Etik bankacılık" dedikleri Hep haksızlık ettikleri Üçü beşi eser gürler Bilmezler hep cepten yerler Bir gün gelir devran döner Her birisi biat eder Onca yılın bakiyesi Gorduk nasıl korktu hepsi Bir başla baş edemezsen Biat etmek tek çaresi Çoğu gitti kaldı azı Yanmasın çevirin kazı Bu şiirin bu haberle de ilgisi var mıdır! Yoktur, burada yorum azdı buraya yazıldı.

  • kuyrukçulara 27 Mayıs 2012 17:50

    korku dagları bekliyor demek ki, hey yavrum hey. Bir baska refikinizde de "yıkılmaz kuleler" vardı guya, kumdan kale çıktı. aman dikkat, esenyurt taraflarında çalışabilecek deneyimli yardakcılar aranıyormuş. bu haberle ilgisi yoktur :)

  • tercüme27 Mayıs 2012 17:31

    bankacı arkadaş ünsal bey korkusunu üstünden atamamış sanırım. "zavallılar" ama kim...

  • meraklı27 Mayıs 2012 17:30

    bankacı kardeş: kimmiş o zavallılar. sakın ünsal beye falan laf atmayın, sonucta siz zararlı cıkarsınız bence. katılım bankacılıgı bugun burdaysa unsal sozbirin emegini inkar eden çarpılır.

  • tilki günlüğü27 Mayıs 2012 17:28

    rüya ve gerçek arasında. tilki günlüğü. hafiye'den selam ki vade tamam!

  • olmamış27 Mayıs 2012 17:11

    Bu başkanlık bence Abdullah Çelik beye yakışırdı. Çünkü katılım bankalarına % 30 pazar payı hedefi koyabilecek ve bunu ilan edebilecek tek isimdir. Yoksa günü kurtarma derdinde değildir.

  • bir zamanlar27 Mayıs 2012 17:07

    Bir zamanlar yaşadık tercübemizin özeti ahan da şudur ahalar : Çek bir iskender; başarısız, yeteneksiz, köşe kapmacı ama ille de çorbacı olsun.... Bu haberle ilgisi yoktur; olaylar tamamen Kurtlar Vadisinde geçmektedir.

  • camiasever27 Mayıs 2012 17:06

    "Kosede dur cebi doldur, bol iskenderli ekip kur / Gorunme sen orta yerde, yurur gemi suda selde/ Al birinci yap ucuncu, maksat gunler gecsin işte/ Tarafsız dur ehliyet de, gizliden çeteleş sen de/ Sen guvenme bugunune, iskenderli ekibine/ Ün salacaktı olmadı,buldun kendine bahane/ Vakit doldu süre tamam, gelir adam gibi adam/ Yırtar atar perdeleri, öper bıyıklı abileri/ Hesap şaşar - sanma tutar, çünkü mazlumun ahı var / Etik metik dedikleri, hep haksızlık ettikleri / Üçü beşi eser gürler, bilmezler hep cepten yerler/ Birgün gelir devran döner, biri kalmaz- biat eder / Onca yılın bakiyesi, gorduk nasıl korktu hepsi/ Bir başla baş edemeyip, biat etmek tek çaresi/ Çoğu gitti kaldı azı, aman çevirin şu kazı" Bu şiirin bu haberle de ilgisi var mıdır! Yoktur, burada yorum azdı buraya yazıldı.

  • antikacı27 Mayıs 2012 16:46

    şu katılım bankaları içerisinde ısrarla Bank Asyayı hedefe koyan isimler asıl başkalarında nasıl bir "tarikat kardeşliği ve ergenekon" oldugunu ısrarla gözden kaçırırlar. pozisyonunu koruma gayretinde olanların kimler oldugunu cümle alem bilir ve maalesef bu basit hesaplara müsaade edip, milletin ahını alıp sonra da "adamlık" taslamak olsa olsa cüceliktir! anlayana...

  • bankaci25 Mayıs 2012 22:58

    Ufuk bey ismi ile mutenasip vizyonu genis, mutevazi ve adam gibi adamdir. Kendi pozisyonunu koruma korkusundaki bazi zavallilar Ufuk beyin yerine goz dikme cesaretini gosterdiler.. Yolun acik. basarilarin daim olsun baskanim..