BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisÜç büyüklerin kağıtlarını kim aldı?----

Üç büyüklerin kağıtlarını kim aldı?

Üç büyüklerin kağıtlarını kim aldı?
16 Ağustos 2011 - 14:57 www.finansgundem.com

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, 10 Ağustos'tan önce üç büyük takımın hisselerini kimin aldığını sordu

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, "10 Ağustos’tan önce ve sonra üç büyük kulübün kağıtlarını kimler aldı? Futbol federasyonuna yakın, onların ailelerine yakın isimler var mı? Asıl şike burada. Yani şikenin şikesi var" dedi.
İnce, düzenlediği basın toplantısında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın "PKK’ya gösterdiği hoşgörüyü kendisine göstermediğini ve mübarek Ramazan’da dava açtığını" söyledi. "Sayın Başbakan PKK’ya hoşgörülü, acizliğini, çaresizliğini gösteriyor ama bana dava açıyor" diyen İnce, "Acaba Sayın Başbakan benden rahatsız olduğu kadar PKK’dan niye rahatsız olmuyor?" diye sordu.
Başbakan Erdoğan’ın "Ramazan ayının özelliklerine, kutsallığına sığındığını" savunan İnce, "Bugün çok daha ağır konuşacaktım ama Ramazan’ın hatırına susuyorum. Bayramdan sonra ona gerekli cevabı vereceğim" dedi.
Kızılay Başkanı Tekin Küçükali’nin geçen Cuma Başbakan ile Dolmabahçe’de program dışı görüşme yaptığını belirten İnce, şu soruları yöneltti:
"Dolmabahçe’de ne görüşüldü? Bu Dolmabahçe’nin yakın siyasi tarihimizdeki önemi nedir? Burası Dolmabahçe mi, sır bahçe mi? Somali’ye yardımdan yeni bir Deniz Feneri mi çıkacak acaba? Diyanetmatik’ten toplanan paraların denetimini kim yapıyor? Dolmabahçe, Başbakan’ın gizli konuşmalarının merkezi mi? Mezara gidecek konuşmaların yapıldığı özel alan olarak mı seçilmiş? Bu sır bahçenin özelliği ne? Kamuoyu da biz de bunları merak ediyoruz."
İnce, Şike soruşturmasının başlamasından sonra 10 Ağustos’ta Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın hisselerinin en düşük seviyede bulunduğunu bugün ise yükseldiğini belirterek, "SPK’yı göreve davet ediyorum. 10 Ağustos’tan önce ve sonra bu takımların kağıtlarını kimler aldı? Futbol Federasyonuna yakın, onların ailelerine yakın isimler var mı? Asıl şike burada. Yani şikenin şikesi var.
Ligleri ertelenmesi bu sonucu doğurdu. Neden ligler bir ay ertelendi? SPK’nın doğal görevidir. Burada keriz mi silkelendi? Kimler köşeyi döndü, kimler bire iki kazandı?" diye konuştu.
17 Ağustos depremin yarın 12. yılı olduğunu anımsatan İnce, okulların, hastanelerin, devlet dairelerinin, konutların önemli bir bölümünün hala güvenli olmadığını ifade ederek, "AKP bu konuda 9 yılda hiçbir iş yapmadı, Türkiye yeni acılara gebedir" dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bocek23 Ağustos 2011 08:44

    zaman herseyin ilaciymis INCE AYAR veriyorda kim dinliyorku of yine koktu ortalik birimi osurduuuu

  • Malkoçoğlu18 Ağustos 2011 11:39

    Bu ülkeyi bu ülkenin insanları yönetiyor Muharrem İnce, uzaydan gelmedi bu adamlar.Merak etme ülkeyi sadece sen düşünmüyorsun.Biraz aklınızı başınıza alın, gurur meselesi yapmayın, hükümetin yaptığı iyi icraatlara İYİ demeyi öğrenin,içinize sindirin, demokrasi budur, daha iyisini yapıp Yüzde 50 yi almak içinde gayret gösterin, önce vizyonunuzu değiştirin.Dünyada sosyalist enternasyonalden daha önemli olaylar oluyor. Başbakan Somali işine el attı diye senin başkanın da somaliye gitmeye kalkıyor. Kekliğin yürüyüşüne özenmeniz güzelde taklit edemeyince b..k atmaya çalışmayın. Sizde de iyi gelişmeler var öğreniyorsunuz en azından ama belli etmiyorsunuz, kabulenemiyorsunuz başarılı olunmasını. Türkiye daha bu hükümet sayesinde yeni kurtuldu " Komünizm gelir haaaa" diye 40 yıl millete öcü gösterenlerden. Korkunca diyordu ki millet paşalara : Abi ne yapcaz öcü gelmemesi için "Bize iyi bakın" diyordu Tosun Paşalar. Sınırsız silah alma yetkileri, silah alımlarına izin vermeyen hükümetlere aba altından sopa göstermeler, güzel komisyon var çünkü silah ihalelerinde deği mi? Şimdi aynı Tosun Paşalar ülkeyi ne ile korkutuyordu : İrtica gelir haaaa. Abi gelmesin ne olur, napcaz : Bize iyi bakın diyorlardı yine. Demokrasi ne zaman gelecekti ülkeye arkadaşlar, içinize siniyormuydu bu silahlı yönetim Atatürk Türkiyesinde? Nasıl CHP siniz siz?