BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisTÜSİAD, fütürizm grubu oluşturdu----

TÜSİAD, fütürizm grubu oluşturdu

TÜSİAD, fütürizm grubu oluşturdu
22 Ocak 2011 - 12:11 www.finansgundem.com

TÜSİAD, Alphan Manas'ın başkanlığında "TÜSİAD Fütürizm Düşünce Grubu"nu oluşturdu

TÜSİAD’dan yapılan açıklamada grubun amacının disiplinler arası bir yaklaşım ile uzun vadeli simülasyonlar yapmak ve gelecekte dünyayı bekleyen gelişmeler üzerinde görüş oluşturmak olarak belirlendiği ifade edildi. Bu çerçevede, teknolojiden siyasete çeşitli alanlarda gelecekte dünyanın nasıl şekilleneceği, farklı konularda uzman kişiler tarafından irdeleneceği söylenerek, bu çalışmalarla Türkiye’nin geleceği için stratejik ve sürdürülebilir öneriler oluşturulması amaçlandığı dile getirildi.

TÜSİAD üyesi iş dünyası temsilcilerinin yanı sıra siyaset, eğitim, savunma ve sivil inisiyatif temsilcilerinin de destek vereceği grup, belli bir tema etrafında tartışarak düzenli bir “gelecek raporu” oluşturacak. Senede en az bir adet yayınlanacak bu raporun, gelecek öngörüleri doğrultusunda Türkiye için stratejiler içeren bir çalışma olması planlanıyor.

Radikal

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)