BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisTÜSİAD dünde kaldı----

TÜSİAD dünde kaldı

TÜSİAD dünde kaldı
03 Mayıs 2011 - 22:36 www.finansgundem.com

Alarko Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı İshak Alaton, TÜSİAD’ın ciddi bir zihinsel değişikliğe ihtiyacı olduğunu düşünüyor

CNBC-e’ye konuşan Alaton, TÜSİAD üyelerine şöyle seslendi: "Sizin zihinsel devriminiz için sizinle uğraşacağım, sizlerle yeni bir yaklaşımla yeniden dost olacağım. TÜSİAD üyelerinin en önemli sorunlarından biri dünde kalmaları. TÜSİAD’ın üyelerini iknaya uğraşacağım. Nasıl oluyor da bu dünyayı gezen, lisan bilen insanlar hep dünde yaşamaya devam ediyor. Az bencil, topluma yönelik duyarlı olan üyeler gerekli TÜSİAD’a. TÜSİAD’ın ağir topları demokratik evrimi yaşamaya mecburlar yoksa tarihe gömülecekler.”
Alaton, TÜSİAD üyelerinin zihniyet değişikliği için konferanslar vereceğini belirtti, konferansların başlığının da ´Yarını Görebilmek´ olacağını belirtti. Alaton, “Bu konuyu henüz Ümit Boyner ile görüşmedim. Henüz erken. Onların da anayasa tartışmalarından sonra kendi aralarında rahatsızlıkları oldu ama dostane bir şekilde yol haritasını çizeceğiz TÜSİAD’ın” dedi.
'ÇOK DEĞİŞİK BİR TÜSİAD HAYAL EDİYORUM'
Alaton hayalindeki TÜSİAD’ın nasılolduğunu da şöyle anlattı: "Çok değişik bir TÜSİAD hayal ediyorum. Dönemin gerçekleri ile uyumlu, MÜSİAD, TUSKON gibi derneklerin dertlerine ortak olacak, onlara yol gösterecek bir TÜSİAD var benim aklımda. TÜSİAD, MÜSİAD, TUSKON’un yol haritasına ortak olabilir. Seçimden sonra bu yönde çalışmalar başlayabilir.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)