BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTUSAŞ'taki saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin kimliği belli oldu----

TUSAŞ'taki saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin kimliği belli oldu

TUSAŞ'taki saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin kimliği belli oldu
24 Ekim 2024 - 12:33 www.finansgundem.com

TUSAŞ'a yönelik terör saldırısında etkisiz hale getirilen 2 teröristin kimliğinin tespit edildi. PKK terör örgütü üyesi Rojger kod adlı Ali Örek olduğu belirlendi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, TUSAŞ Kahramankazan yerleşkesine yönelik terör saldırısında etkisiz hale getirilen 2 teröristin kimliğinin tespit edildiğini açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Dün TUSAŞ’ta meydana gelen hain terör saldırısında etkisiz hale getirilen erkek teröristin kimliği belli oldu. Hainin, PKK terör örgütü üyesi Rojger kod adlı Ali Örek olduğu tespit edildi. Diğer kadın teröristin kimlik belirleme çalışmaları devam ediyor. Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Hiçbir terör saldırısı bizi yıldıramaz! Aziz Milletimizi sindiremez!" ifadeleri yer aldı.

KADIN TERÖRİSTİN DE KİMLİĞİ TESPİT EDİLDİ

Yerlikaya, bir diğer açıklamasında ise kadın teröristin kimliğini şu ifadelerle duyurdu:

TUSAŞ’a düzenlenen hain terör saldırısında etkisiz hale getirilen kadın teröristin kimliği de belli oldu. Hainin, PKK terör örgütü üyesi Mine Sevjin Alçiçek olduğu tespit edildi. TUSAŞ’a saldıran her iki teröristin de PKK üyesi olduğu netleşti. Ülkemizin birlik ve beraberliğine, huzuruna kast eden hain terör örgütünü topraklarımızdan kazıyıp atamaya kararlıyız. Şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

TUSAŞ şehitleri yürekleri yaktı!TUSAŞ şehitleri yürekleri yaktı!

 

TUSAŞ'a terör saldırısı: 5 şehit, 22 yaralıTUSAŞ'a terör saldırısı: 5 şehit, 22 yaralı

 

TUSAŞ Genel Müdürü Demiroğlu'ndan terör saldırısı sonrası TUSAŞ Genel Müdürü Demiroğlu'ndan terör saldırısı sonrası "savunma sanayisinde kararlı duruş" mesajı

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)