BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürkiye’yi suçladı----

Türkiye’yi suçladı

Türkiye’yi suçladı
28 Ocak 2018 - 02:06 www.finansgundem.com

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, İran Dışişleri Bakan Yardımcısı Hüseyin Ansari’yi Şam’da kabul etti. Yapılan ortak açıklamada ‘Türkiye, Suriye’de ilhakçıdır. Karşılık verilmeli’ denildi.

Suriye Şam yönetimiyle İran arasında yapılan görüşmenin pazartesi Soçi’de başlayacak Suriye Ulusal Diyalog Kongresi’ne hazırlık niteliği taşıdığı belirtilmesine rağmen, temaslar sırasında Türkiye’nin ‘Zeytin Dalı’ harekâtı da ele alındı.

Beşar Esad’ın basın sözcülüğü tarafından yapılan açıklamayı aktaran Rusya’nın resmi RİA haber ajansı, Esad ile Ansari’nin mutabık kaldığı şu ifadelerini aktardı:

“Türkiye’nin Suriye topraklarına yönelik ilhak girişimi tehditleri devam ediyor. Türkiye’nin amacına ulaşmaması için olası karşı önlemler ele alınmıştır. Türkiye terörist gruplara verdiği destekle Suriye barış sürecini baltalamaktadır.”  Nerdun Hacıoğlu / Hürriyet

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Özer28 Ocak 2018 23:55

    Terörist dediği ÖSO. Fakat PKK PYD nedir yavşak? Toprak ilhak etme amacımız olmadığı en yetkili isimler tarafından beyan edilirken sağır mıydın?

  • HAKAN28 Ocak 2018 22:40

    Türkiye teröristlere destekmi veriyor?Pkk'ya yıllarca desteği kimler verdi?Pkk'nın başı yıllarca hangi ülkede barındı?Amerika'ya gıkınız neden çıkmıyor?Bunlarda hiç utanma sıkılma yok.

  • doğru28 Ocak 2018 17:26

    esad bir diktadördür, fakat bizde uyguladığımız politikalarla süriyenin bölünmesinde istemesekte rol aldık...

  • D demirkan 28 Ocak 2018 15:29

    O KADAR EFEYDİN DE GOLAN TEPELERİNİ İSRAİLDEN ŞİMDİYE KADAR NİYE ALMADIN?.

  • siverekli28 Ocak 2018 10:59

    önüne gelen kürtleri kulanıyor anlamadım giti yıllarca öcalanı besledi öcalan süryede kürtlere bi kimlik alamadı dünyada kürtlerin yaşadığı en rahat ülke türkiyedir çünkü kürtlerin bi devleti varsa oda türkiyedir dünyada hiç kimse istemez kürtler rahat etsin türkiyeye karşı kulanacak kukla kalmaz

  • KILIÇ28 Ocak 2018 10:34

    ŞİMDİ BENİ KONUŞTURMA ESED POPONLAMI KARŞILIK VERECEKSİN HAYİNLERE DERS VEREN TÜRKİYEME KARŞI ÇOK ŞEY BORÇLUYUZ DİYECEGİNE SUÇLUYORSUN.

  • Maho deniz28 Ocak 2018 08:48

    Her diktatör ya öldürüldü veye el çektirildi bunu biliyoruz amma iş bitmediği için bunu kullanıyorlar bunu herkes biliyor israilin adamı en son ölür biraz daha insansız bölge yaratmak istiyorlar çünkü karşı koyan hala var oralarda herkes diz çökmeden bu şerefsizi göndermezler veya öldürmezler abd iran rusya herkes bölüşmüş sadece türkiye ayakta tutuyor bu göçmenleri ve gönderelim bu gelenleri varmi

  • Wers28 Ocak 2018 05:55

    Yaw bu adam da kime neye hizmet ediyor bilrmedi