BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTürkiye NATO'dan mı çıkarılıyor? Puşkov yanıtladı----

Türkiye NATO'dan mı çıkarılıyor? Puşkov yanıtladı

Türkiye NATO'dan mı çıkarılıyor? Puşkov yanıtladı
05 Nisan 2019 - 10:47 www.finansgundem.com

Rusya Federasyon Konseyi Üyesi Puşkov, Türkiye’nin NATO’dan çıkarılma olasılığı hakkında yorum yaptı

Rusya Federasyon Konseyi Üyesi Aleksey Puşkov, Ankara’nın Rus silahlarını satın alması nedeniyle Türkiye’yi NATO’dan dışlama olasılığı hakkındaki görüşünü açıkladı.

Puşkov yaptığı açıklamada “Bence bunlar boş tehditler. ABD dahil tek bir NATO üyesi bile, Türkiye’yi NATO’dan çıkarma olasılığını ciddi ciddi değerlendirmiyor. ABD yetkililerinin böyle bir senaryoyu düşündüğünü hayal etseniz bile, Avrupa ülkeleri buna karşı olacaktır” dedi.

Senatör ayrıca açıklamalarında “Türkiye, Orta Doğu’da stratejik olarak önemli bir konuma sahip olan NATO’nun kilit bir üyesidir” ifadelerini kullandı.

Puşkov, Türkiye’nin NATO’dan çıkartılma olasılığı hakkındaki düşüncelerinin Ankara’nın Rusya’dan S-400 uçaksavar füze sistemlerini satın alma kararından duyulan hoşnutsuzluğun bir göstergesi olduğunu belirtti.

Senatör “NATO’daki ve ittifakın dışındaki hiç kimsenin böyle bir senaryoyu ciddi ciddi değerlendirdiğini sanmıyorum” dedi.(gazetem.ru)

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cihangir05 Nisan 2019 15:23

    Ne natoymuş arkadaş ya keşke bu kriz sonrası herşeyimizi kendimiz üretip dünya genelinde söz sahibi olabilsek herkesin sesini kesebilsek RABBİM BİZLERİ VATANSIZ BIRAKMASIN  :) 

  • Ercan Durmaz05 Nisan 2019 15:17

    amerika uğruna Kore'deki şehitlerimiz, şehitlerimizin kanı ne olacak! 

  • Erdem Pala08 Nisan 2019 15:59

    Amerika uğruna değil aslında yeni dostlar edindik korede koreliler şuan bizi seviyor. Başımız dara düşse doğal afet vb. Yardım ederler