BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTürkiye Finans rekor kırdı----

Türkiye Finans rekor kırdı

Türkiye Finans rekor kırdı
03 Haziran 2013 - 19:51 www.finansgundem.com

Türkiye Finans katılım bankaları arasında vergi rekortmeni oldu

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), 2012 Kurumlar Vergisi ödemelerinde ilk 100'e giren vergi mükelleflerini açıkladı. 623 bin 122 mükellef arasında Türkiye Finans 32. sırada yer aldı ve en yüksek kurumlar vergisi ödeyen katılım bankası oldu.
Türkiye Finans’ın istikrarlı büyüme grafiğine paralel olarak ülke ekonomisine sağladığı katkının da arttığını belirten Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, “2012 yılının vergi rekortmenleri arasında bankalar önemli bir yer tutuyor. Türkiye Finans olarak uzun süredir ilk 100 vergi rekortmeni arasında yer alıyor, bu kutsal görevi yerine getirmenin gururuyla listedeki yerimizi her yıl sağlamlaştırıyoruz. Katılım bankaları arasında bu yıl da vergi rekortmeni olarak ilk sırada yer aldık. Kurumların en önemli vatandaşlık vazifesinin vergileriyle ekonomimize katma değer sağlaması olduğuna inanıyor, istikrarlı büyümemiz ve sergilediğimiz performansın yanı sıra bu sorumluluk bilinciyle de ülke ekonomisine sağladığımız katma değeri artırmayı hedefliyoruz” dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)