BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTürkiye Finans Esnafımıza Gururla Sunar: Esnaffinans----

Türkiye Finans Esnafımıza Gururla Sunar: Esnaffinans

Türkiye Finans Esnafımıza Gururla Sunar: Esnaffinans
05 Eylül 2016 - 10:25 www.finansgundem.com

Türkiye Finans, esnaflar için geliştirdiği tüm ürün ve hizmetlerini Esnaffinans çatısı altında toplayarak, esnafın büyümesine destek olmayı hedefliyor.

“Esnafımız gülsün, bereketini görsün” sloganıyla hayata geçen “Esnaffinans” bakkaldan kuaföre, çiçekçiden fırıncıya kadar esnafa yönelik tüm ürün ve hizmetleri tek çatı altında topluyor. Amacı, ekonominin temelini oluşturan esnafın işini geliştirmesi ve büyütmesi için destek sağlamak olan platform; esnafın ihtiyaçlarını bilen, onları tanıyan uzman ekibiyle işletmelerin yanında olacak.

Uygun koşullu finansman destekleri, mal ve hizmet alımlarını kolaylaştıran avantajlı kampanyalar Esnaffinans’da bir araya geliyor.

Esnaffinans, esnafın ihtiyacı olan tüm çözümleri bir araya toplamayı hedefliyor. Bu kapsamda; özel koşullu finansman paketleri, mal ve hizmet alımlarını kolaylaştıracak dönemsel kampanyalar, esnafa özel nakit yönetimi çözümleri, Türkiye Finans’ın geniş POS seçenekleri ile iş hacmini ve kazancı artıracak tahsilat seçenekleri uygun ve avantajlı koşullarla Esnaffinans çatısı altında yer alacak.

Esnaffinas’dan esnafın yüzünü güldüren ilk kampanya: Esnafa üç aya varan ödemesiz dönem seçeneğiyle finansman ihtiyacını karşılayabiliyor .

31 Ekim’e kadar sürecek olan kampanya kapsamında esnafların üç ay ödemesiz, üç ayda bir ödemeli ya da esnek/değişken taksit seçenekleri ile ödeme planı oluşturmaları, uzun vade ve kâr oranlarından yararlanmaları mümkün. 0-2 milyon TL aralığında net satışı olan esnafların ve KOBİ’lerin faydalanabileceği kampanya; ürün, mal, hizmet ve taşıt alımları için 250.000 TL’ye, gayrimenkul alımları için ise 500.000 TL’ye kadar finansman desteği sağlıyor.

Esnaffinans kampanya ve duyurularını turkiyefinans.com.tr’den “Esnaffinans” başlığı altından takip edebilir ya da Türkiye Finans şubelerine uğrayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)