BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTürkiye Finans ailesine ödül yağdı----

Türkiye Finans ailesine ödül yağdı

Türkiye Finans ailesine ödül yağdı
10 Haziran 2016 - 13:53 www.finansgundem.com

Türkiye Finans’ın “Bir Olmak” çalışan felsefesiyle oluşan sosyal kulüplerinden Türkiye Finans Koşu Kulubü, Vodafone Avrasya Maratonu’nda toplam 1 kupa ve 10 ödül kazandı

Türkiye Finans, ulusal ve uluslararası finans çevrelerinin yanısıra spor alanında da başarısını ödüller ile taçlandırmaya devam ediyor. Türkiye Finans Ailesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından Vodafone'un isim sponsorluğunda 24 Nisan 2016 tarihinde düzenlenen Vodafone İstanbul Yarı Maratonu’nda önemli bir başarıya imza attı.

Türkiye Finans Koşu Kulübü Türkiye genelinde düzenlenen, 80 ülkeden 10.000’in üzerinde sporcunun katıldığı ve Bayrak Yarışı, Çeyrek Maraton, Business Maraton, Masterlar ve 21K kategorilerinde gerçekleşen Vodafone 11. İstanbul Yarı Maratonu’ndan bayrak yarışı kategorisindeki 1 kupa yanısıra 10 ödül ile birlikte döndü.

Ortak akıl oluşturmak ve tek ses olmak için “BİR Olmak” felsefesi ve motivasyonuyla hareket eden Türkiye Finans, çalışanlarının mesleki gelişimlerin yanı sıra kişisel gelişimlerine de önem veriyor. Banka, fotoğrafçılık, kürek, kültür edebiyat, okçuluk, dalış, ve doğa sporları gibi kulüpler ile çalışanların motivasyonunu yüksek tutmayı hedefliyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)