BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisTurkcell'de sürpriz gelişme----

Turkcell'de sürpriz gelişme

Turkcell'de sürpriz gelişme
29 Kasım 2010 - 08:30 www.finansgundem.com

Türkiye’nin en büyük GSM şirketi Turkcell’in geçen ay yapılan olaylı genel kurulu ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı

Türkiye’nin en büyük GSM şirketi Turkcell’in geçen ay yapılan olaylı genel kurulu ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.

Komiserlerin genel kurul toplantısına katılmamasına sert tepki gösteren ve yaşanan olayla ilgili olarak soruşturma talep edeceğini açıklayan Turkcell’in yabancı ortakları TeliaSonera ve Alfa, Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’na genel kurulla ilgili dilekçelerini verdi.

Dilekçede, herhangi bir soruşturma veya inceleme talebine yer verilmedi. İstanbul Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğü’ne verilen dilekçede, sadece olaylı genel kurulda yaşananlar anlatıldı. Dilekçede bir talebin yer almaması nedeniyle bakanlıkta genel kurulla ilgili bir inceleme veya soruşturma açmadı.

KOMİSERLER RAPOR ALDI

Öte yandan, genel kurul toplantısına katılmayan hükümet komiserlerinin, olay günü ile ilgili olarak ‘zehirlenme raporu’ aldıkları bildirildi. Hükümete komiserlerinin öğlen yedikleri yemekten zehirlendikleri ve hastaneden de aynı günlü zehirlenme raporu aldıkları kaydedildi.

İki komiserin de raporunu bakanlığa sunduğu belirtildi. Sonera ve Alfa’nın soruşturma talep etmemesinde, komiserlerin aldığı zehirlenme raporunun etkili olduğu tahmin ediliyor.

Star

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)