<
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinTürk uçaklarına Yunan tacizi----

Türk uçaklarına Yunan tacizi

Türk uçaklarına Yunan tacizi
27 Ekim 2015 - 14:21 www.finansgundem.com

Genelkurmay Başkanlığı, Türk uçaklarının Yunan uçakları tarafından taciz edildiğini duyurdu

Genelkurmay Başkanlığı, Ege Denizi'nin uluslararası hava sahasında eğitim ve karakol, keşif gözetleme uçuşu yapan Türk uçaklarının Yunan uçakları tarafından taciz edildiğini açıkladı.  
 
Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, 6 adet F-16 uçağı ile Ege Denizi’nin uluslararası hava sahasında eğitim uçuşu icra edildiği belirtilerek, "Bu görev esnasında uçaklarımız, Yunanistan’a ait uçaklar tarafından sekiz dakika 41 saniye süresince radar kilidini muhafaza etmek suretiyle toplam dokuz kez taciz edilmiştir. Unsurlarımız tarafından gerekli reaksiyon gösterilmiştir" denildi.
 
Bir adet Deniz Karakol uçağı ile Ege Denizi’nin uluslararası hava sahasında karakol, keşif gözetleme uçuşu icra edildiği kaydedilerek, bu görev esnasında uçağın, Yunanistan’a ait uçaklar tarafından 10 dakika 29 saniye süresince radar kilidini muhafaza etmek suretiyle toplam üç kez taciz edildiği bildirildi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)