BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisTSKB’de iki yeni atama ----

TSKB’de iki yeni atama

TSKB’de iki yeni atama
10 Ocak 2011 - 15:06 www.finansgundem.com

TSKB’de 30 Aralık 2010 tarihinden geçerli olmak üzere iki yeni atama gerçekleşti

Bankanın Genel Müdür Yardımcılarından Orhan Beşkök ve Şeniz Yarcan, yeni dönemde Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı olarak görevlerine devam edecek.
Arhan Beşkök kimdir?
Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı
1955 Ankara doğumlu olan Orhan Beşkök, üniversite öğrenimini The Polytechnic of Central London Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nde tamamlayarak, London School of Economics’de Ekonomi yüksek lisansı yaptı. TSKB’de üstlendiği çeşitli görevler sonrasında 1995 yılında İktisadi Analiz Müdürlüğü’ne terfi eden Beşkök, 2002 yılından bu yana Mali Analiz, Mühendislik ve İktisat Müdürlüklerinin bağlı olduğu Teknik Hizmetler Bölümü Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdürüyordu. Beşkök, 30 Aralık 2010 tarihi itibariyle Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam edecek.
Şeniz Yarcan kimdiir?
Kıdemli - Genel Müdür Yardımcısı
1965 Bolu doğumlu olan Yarcan, üniversite öğrenimini Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nde tamamlayarak, çalışma hayatına TSKB Hazine Müdürlüğü’nde Yatırım Danışmanı Yardımcısı olarak başladı. Yarcan, TSKB’de üstlendiği çeşitli görevlerden sonra, 2004-2010 yılları arasında Hazine, Finansal Kurumlar ve Yatırımcı İlişkileri, Araştırma, Kurumsal Finansman ve Portföy Yönetimi Müdürlüklerinin bağlı olduğu Hazine, Yatırım Bankacılığı ve Dış İlişkiler Bölümü Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüttü. 30 Aralık 2010 tarihinden itibaren geçerli olan atamasıyla Yarcan, Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam edecek.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)