BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump, Ukrayna'ya askeri yardım kararını gözden geçirme talimatı verdi----

Trump, Ukrayna'ya askeri yardım kararını gözden geçirme talimatı verdi

Trump, Ukrayna'ya askeri yardım kararını gözden geçirme talimatı verdi
29 Ağustos 2019 - 15:34 www.finansgundem.com

'TruABD Başkanı Donald Trump'ın Ukrayna'ya 250 milyon dolar askeri yardım gönderilmesini öngören kararı gözden geçirme talimatı verdi.

Politico'ya konuşan kıdemli bir Beyaz Saray yetkilisi, Trump'ın ulusal güvenlik ekibinden Ukrayna Güvenlik Desteği İnisiyatifi olarak bilinen yardım programını gözden geçirmesini istediğini söyledi.

ABD'li yetkili, bu kararın Trump'ın Kiev'e gönderilen yardımların Washington'un çıkarlarına en uygun şekilde kullanıldığından emin olmak istemesi nedeniyle alındığını anlattı.

Akıbeti belli olana dek söz konusu fonun askıya alınacağını belirten yetkili, nihai kararın Savunma Bakanı Mark Esper ve Beyaz Sarah Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton tarafından verileceğinin altını çizdi.

ABD'nin Ukrayna'ya askeri yardımı, uzun süredir Washington’un Moskova'ya karşı ne kadar sert olduğunu ölçmek açısından bir turnusol testi olarak görülüyordu.

ABD Temsilciler Meclisi, 2019 yılı mali bütçesinde Ukrayna'ya silah, eğitim, teçhizat ve istihbarat desteği dahil olmak üzere 250 milyon dolar güvenlik yardımı tahsis edilmesini, Kongre de silah harcamaları için 50 milyon dolar yardım sunulmasını kararlaştırmıştı.  

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gemuh7901 Eylül 2019 01:34

    Trump, askeri yardım göndereceğine Ukrayna'ya, her zaman köpeği olmuş Ukrayna'nın kızlarına vatandaşlık versin. Abd deki insanların güzellik seviyesi çok ciddi oranda artar. Dünyayı sömürmekten hepsi obezlikten ölüyor. Madem ülkesini güzelleştirmek istiyorsa