BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump; İstenirse özür dilerim----

Trump; İstenirse özür dilerim

Trump; İstenirse özür dilerim
26 Ocak 2018 - 10:44 www.finansgundem.com

ABD Başkanı Donald Trump, Twitter hesabından yaptığı İslam karşıtı paylaşımlarla ilgili olarak istenirse özür dileyeceğini söyledi

ABD Başkanı Donald Trump, geçtiğimiz aylarda Twitter hesabı üzerinden aşırı sağcı İngiliz bir grubun İslam karşıtı mesajlarını yeniden paylaşmış ve bu hareketiyle büyük tepki çekmişti.

Dünya Ekonomik Forumu için Davos'ta bulunan Trump'a ITV'ye verdiği röportajda bu konu soruldu. Trump, konuyla ilgili olarak istenildiği takdirde özür dileyebileceğini belirtti.

Trump, "Bu korkunç ırkçı insanlarla bir arada anılmak istemiyorum" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde İngiltere'ye olan ziyaretini iptal eden Trump'ın, bu kararını İngiltere'deki olası protestolar nedeniyle aldığı iddia edilmişti. Trump konuyla ilgili olarak, "Britanya'yı seviyorum, Birleşik Krallık'ı seviyorum, İskoçya'yı seviyorum. Başbakan May ile çok iyi bir ilişkim var ve onu çok destekliyorum." ifadelerini kullandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bir yorum26 Ocak 2018 15:13

    Kardeşim sen durup dururken islam karşıtı söylemlerde bulundun birisinin senden bunu istemesi mi lazım.Ne kadar kibirli bir adamsın Trump yani senin bunu kimse istemeden yapman lazım.demen lazım ki islam karşıtı haddimi aşan sözler söyledim Excuse me demen gerekir.Yani illa biri senden özür dilemeni mi istesin bunu mu bekliyorsun.

  • POL26 Ocak 2018 14:45

    :) :( :) :( :)

  • Ank26 Ocak 2018 12:50

    Walla istemiyoruz senin gibi adamın günahı cok olsa daha iyi