BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTrump: ekonomi virüsten darbe alabilir----

Trump: ekonomi virüsten darbe alabilir

Trump: ekonomi virüsten darbe alabilir
06 Mart 2020 - 09:13 www.finansgundem.com

ABD ekonomisi korona virüsten darbe alabileceğini düşünen Trump'a göre zorlukların üstesinden gelecekler

ABD Başkanı Donald Trump, ABD ekonomisinin koronavirüs salgınından  darbe alabileceğini, ancak er geç bu zorluğu da geride bırakacaklarını  söyledi.

2020 seçim kampanayacı çerevesinde Pensilvanya'nın Scranton kentindeki konuşması öncesi Fox News'a konuşan Trump, koronavirüs salgınının ekonomiye arar verip vermeyeceğine yönelik bir soruya, "Kesinli bir etkisi olacak. Aynı zamanda şunu da söyleyemeliyim ki insanlar şimdi ABD'de kalıyorlar,  paralarını ABD'de harcıyonlar ve bundan mennunum" yanıtını verdi.

Trump ayrıca, herkesi sakin olmaya çağırarak, "Her bir olasılık için  planlarımız var. Koronavirüsün etkilerinin çok uzun sürmeyeceğini  umuyoruz" diye konuştu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • b106 Mart 2020 17:37

    Açıkça herkes söylüyor...insanlar artık çin de üretilecek ürünleri almak istemiyor...dolayısıyla artık fabrikalarınızı kendi ülkelerinize taşıyın yoksa ciddi sıkıntı asıl o zaman başlayacak...