BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTrabzonspor'dan Galatasaray'a ihtar----

Trabzonspor'dan Galatasaray'a ihtar

Trabzonspor'dan Galatasaray'a ihtar
23 Aralık 2014 - 13:33 www.finansgundem.com

Trabzonspor, Olcan Adın'ın bonservis ücretini günü geçmesine rağmen ödemeyen Galatasaray yönetimine bir uyarı yazısı gönderdi

Göreve geldiğinden beri dört bir yanı saran ödemelerden şaşkına dönen sarı kırmızılı kulübün başkanı Duygun Yarsuvat ve arkadaşlarının, Trabzonspor'un isteğine karşılık bir teklifte bulunduğu öğrenildi.

Trabzonspor Kulübü, bonservis bedelinin bir an önce ödenmesini isterken, sarı kırmızılı yönetimin başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ın bizzat Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu arayarak, "Durumumuzu biliyorsunuz. Kısa zamanda ödeme şansımız yok. İsterseniz size futbolcu verelim, böyle ödeşelim" teklifinde bulundu.

Abdurrahim Albayrak'ın Trabzonspor'a Veysel Sarı ve Yekta Kurtuluş'u önerdiği öğrenilirken, bordo-Mavili kulübün teknik direktörü Ersun Yanal'ın iki oyuncuyla ilgili olumlu görüş bildirmesi üzerine, Olcan'a karşılık takas transferinin gerçekleşme şansının arttığı ileri sürüldü. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)