BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTrabzon gözünü Fenerli yıldıza dikti----

Trabzon gözünü Fenerli yıldıza dikti

Trabzon gözünü Fenerli yıldıza dikti
06 Mart 2013 - 11:37 www.finansgundem.com

Son 2 sezondur yerli yıldızlarını kaybeden Trabzonspor Fenerbahçeli yıldızla bu açığı kapatma peşinde

Sarı-lacivertli takımda Aykut Kocaman’ın gözünden düşen ve sözleşmesi de sezon sonunda bitecek olan deneyimli oyuncu, bordo-mavililerin radarına girerken ligin bitimiyle birlikte gerçekleştirilmek istenen transfer için de taraflar nabız yoklamaya başladı.
F.Bahçe'ye 11 milyon Euro’ya transfer olarak sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın da konuştuğu Mehmet Topuz, yıllık ise 2 milyon Euro kazanıyor.
2009-10 sezonunda önce Beşiktaş’la anlaşan, ardından da F.Bahçe’nin devreye girmesiyle tercihini sarı-lacivertli takımdan yana kullananan Mehmet Topuz, bu sezon ise bir türlü hocasıyla anlaşamadı.
İlk sezonunda 41 maçta 4 gol bulan ertesi sezon ise şampiyonluğa 34 maça da ilk 11’de başlayarak katkıda bulunan Topuz, geçen yıl ise toplam 36 maçta 3 gol buldu.
Arayış sürüyor
Yeni transferlerle birlikte iyice gözden düşen ve bu sezon ligde sadece 6 maça 11’de başlayan 29 yaşındaki oyuncuyu bordo-mavililerin ısrarla istediği ancak yıllık ücretinin yüksek olmasının sorun olduğu belirtildi.
F.Bahçe’nin sözleşmesi bitecek oyuncularla sezon sonunda masaya oturacak olmasından dolayı Topuz’un menajerinin de alternatif takımlar için arayışlarda olduğu öğrenildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)