BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTrabzon 5 transferi borsaya bildirdi----

Trabzon 5 transferi borsaya bildirdi

Trabzon 5 transferi borsaya bildirdi
06 Ağustos 2014 - 21:18 www.finansgundem.com

Trabzonspor, Oscar Cardozo, Carl Medjani, Fatih Atik ve Musa Nizam ile yapılan anlaşmalar ile Kevin Constant'ın Türkiye'ye gelişini borsaya bildirdi

Trabzonspor, Portekiz'in Benfica Kulübü'nün golcü oyuncusu Oscar Cardozo ile anlaştığını borsaya bildirdi.

Bordo-mavili kulüp, 3 yıllık anlaşmaya vardığı golcü oyuncuya yılda 2,5 milyon avro olmak üzere toplam 7,5 milyon avro garanti ücret ödeyecek. Maç başına oyuncuya 12 bin avro verilecek.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den, Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, "SL Benfica kulübünden transfer edilen Oscar Rene Cardozo Marin ile 3 futbol sezonu için anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya, her bir futbol sezonu için 2,5 milyon avro garanti ücret ve 12 bin avro maç başı ücreti ödenecek" ifadesine yer verildi.

Bordo-maviler, Benfica Kulübü'ne de oyuncunun bonservisi için 5 milyon avro ödeneceğini borsaya bildirmişti. Böylelikle Trabzonspor, transferde toplam 12,5 milyon avro ödemede bulunacak. 

Constant
Öte yandan, Bordo Mavililer, bonservis bedeli konusunda anlaşmaya vardığı Milan'ın orta alan oyuncusu Kevin Constant'ın Türkiye'ye geleceğini bildirdi.

Trabzonspor internet sitesinden yayımlanan açıklamada, Constant'ın 10.30’da İstanbul Atatürk Havalimanı’nda olacağı, 12.00’de Acıbadem Fulya Hastanesinde sağlık kontrolünden geçeceği belirtildi. Futbolcunun 22.40'da uçakla İstanbul’dan Trabzon’a geleceği belirtildi.

Bu arada, kulüp sitesinin açılış sayfasında Paraguaylı golcü Oscar Cardozo'nun Fenerbahçe karşısında attığı golün sevinç fotoğrafıyla "Cardozo Trabzonspor'da" ifadesine yer verilerek, futbolcunun transferi duyuruldu.

Medjani
Trabzonspor, Cezayirli savunma oyuncusu Carl Medjani ile 3 yıllık anlaşma sağlandığını da borsaya bildirdi.

Bordo-mavili kulüp, Medjani'ye 3 sezon için toplam 3 milyon 50 bin avro garanti ücret ödeyecek.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den, Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, "Kulübümüz ile profesyonel futbolcu Carl Medjani arasında 3 futbol sezonu için anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya 2014-15 futbol sezonu için 1 milyon 100 bin avro, 2015-16 futbol sezonu için 950 bin avro, 2016-17 futbol sezonu için 1 milyon avro garanti ücret ödenecektir" ifadelerine yer verildi.

Fatih Atik
Trabzonspor, geçen sezon Fransa'nın Guingamp takımında forma giyen ve bonservisi elinde bulunan Fatih Atik ile 2 yıllık anlaşmaya vardığını da borsaya bildirdi.

Bordo-mavili kulüp, Fatih Atik'e 2 sezon için toplam 2 milyon 850 bin lira garanti ücret ödeyecek.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den, Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, "Kulübümüz ile profesyonel futbolcu Fatih Atik arasında 2  futbol sezonu için anlaşma sağlanmıştır. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya, 2014-15 futbol sezonu için 1 milyon 710 bin lira garanti ücret ve 14 bin 250 lira maç başı ücreti, 2015-16 futbol sezonu için 1 milyon 140 bin lira garanti ücret ödenecektir" ifadelerine yer verildi.

Musa Nizam
Trabzonspor, Antalyaspor'un savunma oyuncusu Musa Nizam ile anlaştığını borsaya bildirdi.

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den, Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Musa Nizam'ın kulübümüze transferi konusunda Antalyaspor AŞ ve oyuncu ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Antalyaspor AŞ'ye 750 bin avro artı KDV transfer bedeli ödenecektir. Ayrıca profesyonel futbolcu Remzi Giray Kaçar'ın Antalyaspor AŞ'ye transferinden kaynaklanan 600 bin lira artı KDV alacağımızdan vazgeçilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, futbolcuyla 4 yıllık anlaşma yapıldığı belirtilerek, "Futbolcuya, 2014-2015 futbol sezonu için 1 milyon 100 bin lira garanti ücret ve 7 bin 500 lira maç başı ücreti, 2015-2016 futbol sezonu için 1 milyon 300 bin lira garanti ücret ve 10 bin lira maç başı ücreti, 2016-2017 futbol sezonu için 1 milyon 600 bin lira garanti ücret ve 10 bin lira maç başı ücreti, 2017-2018 futbol sezonu için 1 milyon 800 bin lira garanti ücret ve 10 bin lira maç başı ücreti ödenecektir" denildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)