BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisTowers Watson Türkiye’de büyüyor !----

Towers Watson Türkiye’de büyüyor !

Towers Watson Türkiye’de büyüyor !
29 Mart 2011 - 15:04 www.finansgundem.com

Towers Watson Türkiye’de yeni bir ofis açarak Süha Alıcı’yı Genel Müdür olarak atadı

Dünyanın önde gelen danışmanlık şirketlerinden biri olan Towers Watson (NYSE, NASDAQ: TW) İstanbul’da – Towers Watson Danışmanlık Ltd Şti – adı altında yeni bir şirket kurarak, Türkiye'deki yatırımlarına hız verdi. Towers Watson’da 2007 yılından bu yana çalışmakta olan Süha Alıcı, Şirketin Türkiye’deki faaliyetlerini yönetmek ve geliştirmek üzere Genel Müdür olarak atandı. Towers Watson son 10 yıldır Türkiye'de risk yönetimi, yetenek ve ödül ve yan haklar alanlarında danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

Şirketin Avrupa, Orta-Doğu ve Afrika Bölge Müdürü Babloo Ramamurthy, Türkiye’ye yapılan yatırım için yaptığı değerlendirmede: "Büyük ve hızla gelişen bir ekonomi olan Türkiye’de sunduğumuz hizmetlere olan talep her geçen gün artmaktadır. İstanbul'daki yeni ofisimiz büyümekte olan Türkiye’deki müşteri tabanımıza tüm hizmetlerimizin tam olarak sağlanması yolunda önemli bir adımdır" dedi.

Türkiye Genel Müdürü Süha Alıcı ise son zamanlarda giderek artan sayıda çok uluslu şirket Türkiye’ye yatırım yaptığına dikkat çekerekt şunları söyledi: "Buna ek olarak çok sayıda yerel şirket, 'en iyi evrensel uygulamalar'ı kendi şirketlerine uyarlamaya çok isteklidir. Bu faktörler biraraya geldiğinde Türkiye yatırımımız için çok cazip bir konuma gelmiştir; mevcut ve yeni müşterilerimizin artan taleplerini karşılamak için hızla büyümeyi hedeflemekteyiz."

Towers Watson Hakkında
Towers Watson, New York ve NASDAQ borsalarında 4,5 Milyar Amerikan Doları (7,1 Milyar TL) üzerinde kayıtlı piyasa değeri olan ve Avrupa, Orta-Doğu ve Afrika, Amerika ve Asya genelinde 156 ofise sahip global bir danışmanlık şirketidir. Şirket; etkin insan kaynakları, risk ve finansal yönetim konularında sunduğu hizmetler ile müşterilerine performanslarını artırmalarında yardımcı olan lider bir profesyonel hizmetler şirketi olup yan haklar, yetenek yönetimi, ücret ve ödül yönetimi, risk ve sermaye yönetimi alanlarında çözümler sunmaktadır. Dünya genelinde 14.000'in üzerinde çalışana sahip olan Towers Watson hakkında daha detaylı bilgiye www.towerswatson.com web sitesinden ulaşılabilir.

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)