BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans Kulis'Torunlarımı havaalanında seviyorum'----

'Torunlarımı havaalanında seviyorum'

'Torunlarımı  havaalanında seviyorum'
12 Şubat 2012 - 06:01 www.finansgundem.com

Binali Yıldırım, yoğun iş temposu nedeniyle torunlarını sevmek için zaman bulamadığını, bunun için havaalanında torunlarını sevdiğini söyledi.

Anadolu Ajansı Editör Masası’na konuk olup anılarını anlatan ve özel hayatına ilişkin soruları yanıtlayan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, torunlarına ilişkin bir soru üzerine, “Bazen onları sevmek için zaman da bulamıyoruz. Gittiğimiz yerde, daha doğrusu İstanbul’da hava alanına çağırıyorum, havaalanında görüp sonra yolumuza devam ediyoruz” dedi.
Torun sevgisi bedava
Torunların çok önemli olduğunu belirten Bakan Yıldırım, şunları söyledi: “Hepsini Allah bağışlasın. Torunlarımız bizim bütün stresimizi, yorgunluğumuzu alıyor, dertlerimizi unutturuyor. Bize böyle bir destekleri var. Bu desteği hiç kimse veremez, onlar veriyorlar. Bir de sevgileri bedava. Bazen onları sevmek için zaman da bulamıyoruz. Gittiğimiz yerde, daha doğrusu İstanbul’da hava alanına çağırıyorum, havaalanında görüp sonra yolumuza devam ediyoruz.”
Tüm ulaşımdan sorumluyuz
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olarak en çok hangi ulaşım aracı ile seyahat etmekten hoşlandığı sorulan Yıldırım, şu cevabı verdi: “Açıkçası bütün sektörlerden sorumluyuz. Bir alınganlığa mahal vermemek için bu konuda bir tercih yapmayayım. Hepsinin ayrı güzelliği var. Uçakla seyahatin ayrı güzelliği var, karayoluyla, deniz yoluyla, demiryoluyla hepsinin şüphesiz ayrı güzellikleri, ayrı özellikleri var.”
Uzanır uçaklara bakardım
Erzincan’ın Refahiye ilçesinin Kayı köyünde doğduğunu ve okul yılları boyunca da çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşan babasına yardım ettiğini anlatan Yıldırım, o dönemlerde, tarladayken, üzerinden geçen uçakları gözden kayboluncaya kadar uzun uzun seyrettiğini ifade etti. Yıldırım, şöyle devam etti: “Hatta sırt üstü yatar, biraz daha uzun süre izleyebilir miyim diye beklerdim. Hiçbir zaman o günlerde böyle bir sorumluluk üstlenebileceğimi düşünmemiştim.”
Sosyal medyaya vaktim olmadığı için girmiyorum
SON dönemlerin en popüler sosyal paylaşım sitelerinden Twitter ve Facebook’ta hesabı olmadığını ifade eden Binali Yıldırım, şu açıklamayı yaptı: “Doğrudan kullanmıyorum, bizi kullanıyorlar. Konuştuklarımız, açıklamalarımız malzeme oluyor. Bir çok insan kullanıyor o anlamda” diye espri yaptı. Twitter ve Facebook’u bir katılımcı olarak kullanmayı arzu ettiğini ancak yoğun iş temposu nedeniyle yapamadığını belirten Yıldırım, “Malum bizim çok yoğun işlerimiz var, orada, burada koşuşturuyoruz. Gerektiği kadar zaman ayıramayacağım endişesi taşıdığım için bizatihi aktif kullanıcı olmuyorum. Bazıları diyor ki, ‘o mazeret olamaz.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)