BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTOKİ indirim kampanyasında son gün!----

TOKİ indirim kampanyasında son gün!

TOKİ indirim kampanyasında son gün!
18 Ekim 2024 - 12:28 www.finansgundem.com

2023 Temmuz ayından önce TOKİ aracılığıyla konut ve iş alanı edinmiş olanlara dair yüzde 25'lik indirim fırsatı bugün son buluyor.

TOKİ'den 2023 Temmuz öncesinde konut ve iş yeri satın alanlar için uygulanan yüzde 25 indirim fırsatı bugün sona eriyor.

KAMPANYADAN YARI ÖDEME SEÇENEĞİ BULUNUYOR

Tam borcunu ödeyemeyecek vatandaşlar da yüzde 25 indirim fırsatından faydalanabilir. Borcun tamamını kapatamayacak olanlar, borç bakiyesinin en az yüzde 25'ini peşin olarak ödendiğinde, bu yüzde 25 indirim fırsatından kısmen yararlanabilecektir.

SON BAŞVURU BUGÜN

Kampanyadan faydalanmak isteyen konut ve ticari mülk alıcıları, 23 Eylül – 18 Ekim 2024 tarihleri arasında ilgili bankaya başvuruda bulunabilecekler. Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatma işlemlerinde belirtilen indirim oranından faydalanmak mümkün olmayacaktır.

KAMPANYADAN YARARLANMA ŞARTI

İndirim fırsatı kapsamında bulunan projelerdeki konut ve ticari mülk alıcılarının, başvuru tarihlerinde öncelikle borç kapatma işleminin gerçekleştirildiği aya ait taksit ödemelerini yerine getirmiş olmaları şarttır. Ayrıca geriye dönük taksit ve emlak vergi borcunun mevcut olmaması gerekmektedir.

Kampanyadan yararlanabilecek alıcılar, geri ödeme taksitleri en geç 2023 yılının Haziran ayının sonuna kadar başlamış olan konut ve ticari mülk sahipleridir.

Taksitlerin süresi 12 ay ya da daha az kalan konut ve iş yeri alıcıları indirim fırsatından faydalanamayacaklardır.

Kampanyadan yararlanma talebinde bulunan konut ve iş yeri alıcıları, Gayrimenkul Satış Sözleşmesi'ni imzaladıkları aracılar bankalarından konut kredisi de edinebilecekler.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)