BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTMB Başkanı Eren: Vietnam ve Filipinler’den işçi getiriyoruz----

TMB Başkanı Eren: Vietnam ve Filipinler’den işçi getiriyoruz

TMB Başkanı Eren: Vietnam ve Filipinler’den işçi getiriyoruz
05 Haziran 2024 - 17:42 www.finansgundem.com

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren, yurt dışına Türk işçi götürmek bir yana artık Türkiye’deki projeler için Vietnam ve Filipinler’den işçi getirdiklerini ifade etti.

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği’nin (GYODER), 25. Yıl kutlamaları kapsamında Türkiye’de Gayrimenkulün Çarpan Etkisi başlıklı Ankara Gayrimenkul Zirvesi düzenlendi.

Ekonomim’den Hüseyin Gökçe’nin haberine göre zirvenin açılışında konuşan Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren, kamuda tasarruf önlemlerine dikkat çekerek, durdurulacak projeler için firmalara kesin tasfiye imkanı getirilmesini istedi. Eren, bunun yapılmaması halinde sektörün çok zor duruma düşeceğini bildirdi. İç piyasada bir daralma yaşandığını dile getiren Eren, iç pazardaki daralma dönemlerinde agresif şekilde yurt dışı projelere yöneldiklerinin altını çizdi. Yurt dışında üstlenilen projelerin 509 milyar lirayı aştığını kaydeden Erdal Eren, buna karılık çalıştıracak eleman bulmakta büyük zorluklar yaşadıklarını söyledi. Eren, yurt dışına Türk işçi götürmek bir yana artık Türkiye’deki projeler için Vietnam ve Filipinler’den işçi getirdiklerini aktardı.

TMB Başkanı Eren, "kamuda tasarruf paketini" yorumladı

 

TMB'den deprem bölgesine destek

 

TMB: İnşaatta nakit akış sorunu yaşanıyor

 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)