BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisTFKB'de şok ayrılık----

TFKB'de şok ayrılık

TFKB'de şok ayrılık
30 Nisan 2011 - 08:52 www.finansgundem.com

Türkiye Finans Katılım Bankası Genel Müdürü Yunus Nacar görevinden ayrılıyor

Türkiye Finans Katılım Bankası (TFKB) Genel Müdürü Yunus Nacar banka ile yollarını ayırıyor. Nacar'ın bu kararı finans kulislerinde sürpriz bir karar olarak nitelendiriliyor. Edindiğimiz bilgilere göre bir süre dinlenma kararı alan nacar, İleriki dönemlerde başka alanlarda çalışmalarını sürdürmeyi planlıyor.  
Peki Nacar'ın yerine kim gelecek? Bundan sonra TFKB'da neler değişecek? Ayrıntılar FİNANSGÜNDEM.COM'da olacak.

Yunus Nacar kimdir?

1951 Kahramanmaraş doğumlu olan Yunus Nacar, Ankara Üniverstesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat-Maliye Bölümü mezunu. Maliye Bakanlığı’nda Hesap Uzmanı olarak iş yaşamına başlayan Nacar, katılım bankacılığı sektörünün köklü kuruluşlarında üst düzey yöneticilik yapmış bir isim.  Bir yönetici olarak son dönemlerdeki bütün krizleri yaşayan Nacar, birçok bankada çalışan ve bizzat kuruluşunda yer alan biri olarak “Kriz olsa bile emek zayi olmaz” diyor.  “Kriz dönemlerde asla gevşemeyeceksin ” prensibiyle çalışıyor.  “Yönetici kuralları uygulayan, lider ise inandığını ekibine inandıran adamdır” diyen Nacar, yöneticilikten ziyade liderliği ön planda tutuyor. 'Aileden bana çiftçilik mesleği kaldı” diyen Nacar, ilkbahar geldiğinde Beykoz’daki köy evine gidiyor. Buradaki bahçesinde çapalama dahil toprakla ilgili her türlü işi kendisi yapıyor. Burada birçok meyve ve sebze yetiştiriyor. Evli olan Nacar’ın iki oğlu ve iki torunu var.

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fatih01 Mayıs 2011 21:33

    ee demekki insanları küçük görmeyeceksin mahkeme kadıya mülk değil .

  • Bankacı30 Nisan 2011 22:02

    Bank Asyayı Bank Asya yapan kişi ! bu pozisyona gelse, sektörde zaten iyi yerde olan Kurum çok daha iyi yerlere gelir. Kimsenin bundan şüphesi olmasın.