BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTerörün kazanmasına izin vermeyeceğiz----

Terörün kazanmasına izin vermeyeceğiz

Terörün kazanmasına izin vermeyeceğiz
11 Ekim 2015 - 10:45 www.finansgundem.com

Hizmet Sektörü İşverenler Sendikası Başkanı Necmeddin Şimşek, Ankara'da yapılan bombalı saldırı sonrası açıklama yaptı.

Ankara'da yapılması planan 'Savaşa inat Barış hemen şimdi, Barış Emek Demokrasi' konulu toplantı öncesinde gerçekleştirilen terör saldırısı üzerine bir açıklama yapan Hizmet Sektörü İşverenler Sendikası Başkanı Necmeddin Şimşek, "Ülkemizin birlik, beraberlik ve huzuruna yönelik olan bu saldırılar karşısında, millet olarak sağduyumuzu korumalı, aklıselimle hareket etmeliyiz" dedi.
Hiçbir sorunun şiddetle çözülemeyeceğini belirten açıklamada Şimşek şunları söyledi: Şiddetten çözüm ya da gelecek bekleyenlerin insanlıkla ilgisi olmayacağı bilinmelidir. İnanıyoruz ki devletimiz bu saldırının faillerini en kısa sürede bulacak ve yargı önüne çıkaracaktır.
Toplum olarak sağduyumuzu korumalı, demokrasimize olan inacımızı artırmalı, böylece terörün amacına erişmesini engellemeliyiz. Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza allahtan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara ise acil şifalar diliyoruz.
Hizmet Sektörü İşveren Sendikası Başkanı Necmeddin Şimşek
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)