<
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTerim çılgına döndü----

Terim çılgına döndü

Terim çılgına döndü
18 Eylül 2012 - 18:32 www.finansgundem.com

Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile yarın Old Trafford'da karşılaşacak Galatasaray'ı İngiliz polisler bezdirdi

Pasaport kontrolü sırasında yaklaşık 1 saat bekletilen Sarı Kırmızılılar'da Teknik Direktör Fatih Terim'in bir hayli gerildiği gözlendi.
Fatih Terim, tepki olarak pasaport kontrolüne en son giden isim olurken havaalanı dışında da İngiliz polisler az sayıdaki Türk taraftara şiddet uygulayınca ipler daha da gerildi.
Galatasaray kafilesini karşılamak için alanda bekleyen yaklaşık 50 kişilik taraftar grubu içerisinden bir kişinin yaktığı meşale nedeniyle alandaki polislerin bu kişiye yönelik sert tutumu bir hayli tepki topladı.
Teknik direktör Fatih Terim'in bu sırada otobüsten inerek Türk taraftara şiddet uygulayan polisin bu tutumunu önlemek için yoğun çaba sarfettiği gözlendi. Ancak İngilizlerin duyarsızlığı devam etti. Alandaki Türklere yönelik küfürlü söylemleri devam etti.
Bu arada 2 Galatasaray taraftarının gözaltına alındığı bildirildi. Teknik direktör Fatih Terim’in taraftarların serbest bırakılması için yaptığı girişim ise sonuçsuz kaldı.
Böylece Galatasaray'ın İngiltere seyahati tatsız başladı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)