BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTemsilciler Meclisi Başkanı Ryan, Trump'tan desteği çekti----

Temsilciler Meclisi Başkanı Ryan, Trump'tan desteği çekti

Temsilciler Meclisi Başkanı Ryan, Trump'tan desteği çekti
11 Ekim 2016 - 00:20 www.finansgundem.com

ABD’de Cumhuriyetçilerin önemli liderlerinden Temsilciler Meclisi Başkanı Paul Ryan, partinin başkan adayı iş adamı Donald Trump’ı artık savunmayacağını açıkladı

ABD Kongresi’ndeki en üst düzeydeki Cumhuriyetçi olan Paul Ryan, partisinin milletvekilleriyle bugün bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Görüşmeye katılan milletvekillerinin aktardığına göre, Ryan burada artık Trump’ı savunmayacağı gibi onun seçim kampanyasına destek de olmayacağını belirtti. Ryan, Trump’ın hatalarını düzeltip durmakla uğraşmak istemediğini vurguladı.

Bir aydan daha az bir sürenin kaldığı seçime kadar tüm enerjisini Cumhuriyetçilerin Kongre’deki çoğunluğunu korumasına ayıracağını ifade eden Ryan, önceliğinin Demokratların adayı Hillary Clinton’ın her istediğini yapabileceği bir Kongre dağılımına sahip olmasını engellemek olduğunu dile getirdi.

Ryan’ın açıklamaları, Donald Trump'ın 2005 yılına ait kadınlar hakkında "müstehcen" ve “kaba” ifadeler içeren videosunun cuma günü yayımlanmasının ardından geldi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)