BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisTelekom'da Doany dönemi kapandı----

Telekom'da Doany dönemi kapandı

Telekom'da Doany dönemi kapandı
24 Haziran 2011 - 16:24 www.finansgundem.com

Türk Telekom Yönetim Kurulu ve Denetim Komitesi üyesi Paul Doany, şirket yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti

Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada, “Şirketimiz Yönetim Kurulu ve Denetim Komitesi üyelerimizden Sayın Dr. Paul (Boulos H.B) Doany 23.06.2011 tarihi itibariyle şirketimiz yönetim kurulu üyeliğinden istifa etmiştir. Boşalan Yönetim Kurulu ve Denetim Komitesi üyeliği için Türk Ticaret Kanunu’nun 315.maddesi gereğince Sayın Rami M. Aslan ‘nın seçilmesi ve bu seçimin yapılacak ilk Genel Kurulda hissedarların onayına sunulması kararlaştırılmıştır” denildi.
Rami Aslan’ın özgeçmişi ise şöyle:
Kanada’da McGill Üniversitesi’nin Finans ve Bilgi Sitemleri Yönetimi bölümünden mezun oldu. Aynı üniversitede İşletme Yüksek Lisansı (MBA) eğitimini tamamladı.
Halen Dubai’de Oger Telekom’un, Güney Afrika’da Cell C ve 3C’nin, Ürdün’de ise MedGulf’ün yönetim kurullarında üye olarak görev yapmakta olan Sayın Rami M. Aslan, aynı zamanda 2005 yılında katıldığı Oger Telekom Grubu’nun kıdemli danışmanı olarak hizmet vermektedir.
Bunun yanı sıra Sayın Rami M. Aslan, Oger Telekom ve iştiraklerinin grup ortakları ile ilişkilerini de koordine etmekte; Oger Telekom iştiraklerinin yeni finansman faaliyetlerine ve grup için önemli bankacılık ilişkilerine ilgili CFO ve kurumsal finansman ekipleri ile birlikte önemli katkılar sağlamaktadır.

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)