BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTek tıkla 50 bin TL kredi----

Tek tıkla 50 bin TL kredi

Tek tıkla 50 bin TL kredi
29 Şubat 2016 - 16:06 www.finansgundem.com

BankPozitif, tek tık ile anında 50 bin TL'ye kadar kredi veriyor

Yaklaşan 8 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası ile BankPozitif, bankacılık sektöründe teknolojiyi etkin bir şekilde kullanarak tüketicilerin kredi ihtiyaçlarına anında cevap vererek hayatı kolaylaştırıyor. Şubelerini dijital kanallara taşıyan BankPozitif, Yeni Nesil Bankacılık anlayışıyla hem zamandan kazandırıyor hem de onay süreci dâhil 1 dakikada kredi imkânı sunuyor.

Şubelerini 2012 yılından bu yana internet ortamına taşıyarak dijital bankacılığın adresi olan BankPozitif, müşterisi ile tüm iletişimi internet üzerinden sağlayarak yeni nesil bankacılık hizmeti sunuyor. Günümüzde dijital bankacılığın adresi olan BankPozitif, sunduğu hizmetler çerçevesinde müşterilerinin kredi ihtiyaçlarına anında çözüm buluyor.

Vakit kaybetmeden anında 50 bin TL’ye kadar kredi

Kredi için BankPozitif'i tercih edenler, bankanın müşterisi olsunlar veya olmasınlar başvurdukları anda onay alıyor. Masrafı olmayan, dosya ve sigorta ücreti alınmayan kampanyalarla tüketiciler, ihtiyaçları olan miktarda krediyi çok uygun faiz oranlarıyla kullanabiliyor.

Sektörde farkını müşterilerinin ihtiyaçlarına anında cevap veren hizmetleriyle ortaya koyan BankPozitif, her geçen gün yeni nesil bankacılık alanında yaptığı yatırımlarla ilklere imza atmaya devam ediyor.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)