BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTEB'den dijital banka uygulaması----

TEB'den dijital banka uygulaması

TEB'den dijital banka uygulaması
13 Nisan 2015 - 15:13 www.finansgundem.com

Türk Ekonomi Bankası (TEB), Monitise tarafından geliştirilmiş olan ödüllü mobil uygulaması CEPTETEB’i dijital bankaya dönüştürdü

Türk Ekonomi Bankası (TEB), mobil bankacılık hizmeti CEPTETEB ile şubesiz dijital bankacılık dönemine geçiyor. Bir bankanın sağladığı tüm avantajları sunan CEPTETEB ile kullanıcılar, banka şubesine gitmeye gerek kalmadan İnternet Şubesi, Mobil Şube, Destek Merkezi ve ATM’ler üzerinden hizmet alabiliyor. Mobil teknoloji alanında dünya liderleri arasında yer alan ve uzun süredir TEB’in mobil alandaki iş ortağı olan Monitise’ın tasarlayıp geliştirdiği mobil bankacılık uygulaması, şirketin “şubesiz dijital bankacılık” stratejisinin en önemli parçalarından birini oluşturuyor.

CEPTETEB dijital bankacılığın iPhone, Android ve iPad platformlarında da kullanılan Mobil Şube’si kullanıcı deneyimi ve zengin işlem seti ile dikkat çekiyor. Monitise tarafından tasarlanıp geliştirilen bu uygulama, 5 milyon TEB müşterisine yeni nesil bir arayüz üzerinden dijital bankacılık hizmeti sunuyor.

Kullanıcılar mobilden CEPTETEB müşterisi olabiliyor

Kullanıcılar, birçok farklı avantajın sunulduğu CEPTETEB’ewww.cepteteb.com.tr veya mobil uygulama üzerinden de başvuruda bulunabiliyor. Kalan işlemler ise en fazla iki gün içinde belirtilen adrese randevu ile gelen “CEPTETEB Müşteri İlişkileri Yöneticileri” tarafından tamamlanıyor. Bu andan itibaren CEPTETEB’in ürün ve hizmetlerinden anında yararlanabilen kullanıcılar, dijital kanallardan tüm bankacılık işlemlerini gerçekleştirebiliyor.

CEPTETEB müşterilerine özel ürünler

Kullanıcılar ayrıca CEPTETEB’in kendine ait hesap, kredi ve kredi kartı ürünlerini mobil uygulama üzerinden inceleyip kullanmaya başlayabiliyor. CEPTETEB Hesap ile para çekmeden para yatırmaya, fatura ödemeden otomatik ödeme talimatı tanımlatmaya kadar bir çok işlem yapılabiliyor. Aynı zamanda kullanıcıların çok sayıda plastik kart taşıma sorununa bir çözüm olarak geliştirilen CEPTETEB Kredi Kartı’nın taksitlendirme ve Bonus kazanma seçeneklerini kullanıcılar, mobil uygulama üzerinden ihtiyaçlarına göre kişiselleştirebiliyor.

CEPTETEB’in Monitise tarafından geliştirilen yeni mobil bankacılık deneyiminde bakiye görüntüleme, hesap hareketleri tablosu, para transferi ve fatura ödeme gibi ana bankacılık özelliklerinin yanı sıra kullanıcılara canlı sohbet ile müşteri temsilcisinden anında destek alma gibi özellikler de sunuluyor. Uygulamanın diğer öne çıkan özellikleri arasında QR Cüzdan da yer alıyor. Kullanıcılar, QR Cüzdan ile TEB ATM’lerinden kartsız para çekebiliyor, istedikleri bir cep numarasına para gönderebiliyor ve online alışverişlerinde kredi kartı bilgisi girmeden QR kod ile ödeme yapabiliyor.

CEPTETEB’de “kontrol” kullanıcıda

CEPTETEB “Akıllı İşlem” ile sadece menüde değil, geriye dönük işlemler içinde de anahtar kelime ya da rakam girilerek hızlı işlem yapılabiliyor. CEPTETEB’de kullanıcılara pek çok bankacılık işlemini tek bir yerden ve anlık yönetme imkânı veren “Kontrol Paneli” bulunuyor. Bu panel sayesinde müşteriler, kredi kartını anında kapatabilirken, yurtdışında kullanacağı hesabı değiştirebiliyor; kart limit ayarlarından kişisel bilgi güncellemelerine kadar birçok değişikliği tek bir adımla kontrol edebiliyor.

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, bankanın yeni dijital stratejisiyle ilgili şu görüşü paylaştı: “Teknolojinin gelişmesiyle ve akıllı telefonlar, tabletler ve giyilebilir teknoloji ürünlerinin hayatımıza girmesiyle müşteri davranışları da değişmeye başladı. Bu müşterilerin dünyasında var olmak için onların beklenti ve ihtiyaçlarına uygun bankacılık hizmetlerini hayata geçirmemiz şart. Biz de TEB olarak dijital bankacılığa stratejik önem veriyor, dijital kanallarımızı her geçen gün gelişen teknolojilerle geliştiriyoruz. Bu yatırımlarımızın odak noktasını oluşturan CEPTETEB ile Türk bankacılık sektöründe dijital bankacılık deneyimini daha da ileriye taşımayı hedefliyoruz”.

Monitise MEA CEO’su Fatih İşbecer ise şu değerlendirmeyi yapıyor: “CEPTETEB, bankaların müşterileriyle kurdukları ilişkiyi dönüştürmeye yönelik bütünsel yaklaşımın mükemmel bir örneği. 2009 yılından itibaren partnerimiz olan TEB’in mobil kanala yönelik heyecanı Monitise teknolojisi ile birleşerek bu alanda sınırları zorlayacak bir ürün sunmamızı sağladı.”
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)