BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTEB’den avukatlara özel avantajlar----

TEB’den avukatlara özel avantajlar

TEB’den avukatlara özel avantajlar
31 Mart 2017 - 12:40 www.finansgundem.com

Türk Ekonomi Bankası (TEB), yaklaşan Avukatlar Günü dolayısıyla nisan ayı boyunca avukatlara özel fırsatlar sunuyor.

Farklı meslek gruplarındaki müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun özel ürün ve hizmetler sunan Türk Ekonomi Bankası (TEB), yaklaşan 5 Nisan Avukatlar Günü’ne özel avantaj paketleri sunuyor. Avukatlar Günü için nisan ayı boyunca geçerli olacak farklı ürünler hazırlayan TEB, yalnızca çalışan avukatların değil, stajyer avukatların da bu fırsatlardan yararlanmasını sağlıyor.

Stajyer avukatlara özel oranlı 6 ay ertelemeli kredi

Özel fırsatlar kapsamında, yasal stajını yapan avukatlar, özel oranlı stajyer avukat kredisi ile 7.500 TL’ye kadar, 6 ay ertelemeli, 48 ay vadeli kredi çekebiliyor. Aynı zamanda nakit ihtiyacında olmaları durumunda Kredili Mevduat Hesabı (KMH) sayesinde nakit ihtiyaçlarını hızlı ve pratik bir şekilde karşılayabiliyor.

Avukatlar Günü Özel Kredisi ile 3 ay erteleme imkanı

Çalışan avukatlar ise Avukatlar Günü Özel Kredisi ile, 3 ay ötelemeli kredi imkanından dosya masrafı olmadan yararlanabiliyor. Ayrıca avukatlar, diledikleri zaman para çekip yatırmaya imkan tanıyan Marifetli Hesap ve Fırsat Hesap ile birikimlerini günlük değerlendirme, ve ücretsiz EFT/havale, para birimleri arasında dönüşüm yaparak kur hareketlerinden yararlanabilme gibi avantajlardan da faydalanabilmekteler.

Hem stajyer hem de çalışan avukatlar, TEB’in ayrıcalıklı kredi kartlarına sahip olmak için başvuru da yapabilirler. TEB Platinum Kart ile restoran harcamalarında bonus kazanıp, havaalanı transferi, ücretsiz lounge konforu, araç kiralamada özel fiyatlar ve havalimanı otoparkında indirim gibi avantajlardan yararlanabilir, hayatı zenginleştiren ayrıcalıklara sahip olabilirler.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)