BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTEB Özel Bankacılık ödül aldı----

TEB Özel Bankacılık ödül aldı

TEB Özel Bankacılık ödül aldı
10 Mart 2015 - 14:55 www.finansgundem.com

TEB Özel Bankacılık ‘Yılın Melek Yatırım Finans Kurumu Ödülü’ne layık görüldü

TEB Özel Melek Yatırım Platformu ana sponsorluğunda 7.’si düzenlenen Startup Turkey etkinliği kapsamında ‘2015 yılı Melek Yatırımcılık Ödülleri’ sahiplerini buldu. TEB Özel Bankacılık Türkiye’de melek yatırımcılık ekosistemine katkılarından dolayı “Yılın Melek Yatırım Finans Kurumu” ödülüne layık görüldü.

Ödülü TEB Özel Bankacılık adına TEB Özel Bankacılık Grup Direktörü Banu Taşkın ve TEB Özel Bankacılık Satış ve Pazarlama Direktörü Aylin Alkan aldı. Taşkın konuşmasında, “Türkiye’de Bireysel Katılım Yatırımcısı Lisansı (BKY) ile ilgili yönetmeliğin Şubat 2013’te uygulamaya alınmasıyla birlikte 'melek yatırımcı' konseptini müşterilerimize sunan ilk banka olduk. Aynı dönemde TEB Özel Bankacılık bünyesinde hayata geçirdiğimiz TEB Özel Melek Yatırım Platformu ile varlıklarını geleneksel finansal araçlar dışındaki alanlarda değerlendirmek isteyen müşterilerimize farklı alanlarda yatırım fırsatı sunuyoruz. Yıl boyunca çeşitli şehirlerde yatırımcı ve girişimciler arasında köprü niteliğinde etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Bu etkinliklerde, girişimcilerin projelerini doğrudan yatırımcılara anlatmasına imkan tanırken, yatırımcılara da potansiyel iş fikirlerini yakından tanıma olanağı sağlıyoruz. Bununla birlikte, TEB Girişim Evi tarafından desteklenen girişimler arasından melek yatırım için uygun olduğunu düşündüğümüz 40’a yakın girişimi bu platforma dâhil ederek, ülkemizdeki girişimcilerin ekonomiye kazandırılmasına katkıda bulunuyoruz. Girişimcilerle yatırımcılar arasında yaşanan bu etkileşimin yanı sıra, teknokentler, üniversiteler, melek yatırımcı dernekleri, devlet destekleri ve regülasyonlardan oluşan geniş bir ekosistemin sağlıklı büyümesine katkı sağlamak bizleri çok memnun ediyor” dedi.

TEB Özel Bankacılık, Türkiye’nin en geniş, melek yatırıma en hazır, en bilinçli melek yatırımcı adaylarına sahip ağı olma hedefi doğrultusunda çalışmalarına hızla devam ediyor. Hazine Müsteşarlığı’nın 2015 yılı başında TEB Özel Melek Yatırım Platformu’nu akredite bir Melek Yatırımcı Ağı olarak onaylamasıyla TEB, müşterilerine Bireysel Katılım Yatırımcısı (BKY) Lisansı verebilme yetkisine sahip ilk ve tek banka oldu.
Şimdi de içerisinde çeşitli sektörlerden iş adamlarını barındıran TEB Özel Yatırımcı Kulübü’nü hayata geçiren TEB Özel Bankacılık, duayen yatırımcıları fon arayan girişimcilerle buluşturmaya hazırlanıyor. Bu kulüp aracılığı ile üyeler girişimcilere ve diğer yatırım yapmaya istekli melek yatırımcı adaylarıyla deneyimlerini paylaşacak. Ayrıca, bu yatırımcılar yılda en az bir kere girişim yatırımı yaparak, hem birbirlerine hem de girişimcilere fayda ve kaynak sağlamayı hedefliyor.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)