BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkTEB, ‘Fırsat Hesap’ ile birikimi kolaylaştırıyor----

TEB, ‘Fırsat Hesap’ ile birikimi kolaylaştırıyor

TEB, ‘Fırsat Hesap’ ile birikimi kolaylaştırıyor
15 Aralık 2014 - 14:44 www.finansgundem.com

Türk Ekonomi Bankası (TEB), müşterilerine birikim yapmaları için yepyeni bir ürün sunuyor

100 bin - 500 bin TL arasında mevduat sahibi müşterilerine ‘Fırsat Hesap’ ürünü ile daha kolay birikim imkanı sağlayan TEB, yeni hesap açan müşterilerine ise ilk ay için %10,5 ‘hoş geldin faizi’ sunuyor.

Türk Ekonomi Bankası (TEB), yeni ürünü ‘Fırsat Hesap’ ile hem birikim yapmaları hem de piyasada meydana gelen yatırım fırsatlarını kaçırmamaları amacıyla müşterilerini destekliyor. TEB Fırsat Hesap ile, 100 bin – 500 bin TL mevduat hacmini artırmak isteyen müşterilerine büyük bir avantaj sunuyor.

2012 yılında başlattığı ‘Marifetli Hesap’ ile olduğu gibi, müşterilerinin cazip faiz oranlarıyla kazanç sağlamalarını ve birikim yapmalarını kolaylaştıran ‘Fırsat Hesap’, ilk ay boyunca hesap açan müşterilerine %10,5 ‘hoş geldin faizi’ veriyor. Fırsat Hesap ile TEB müşterileri, TL, USD, EUR ve GBP para birimleri arasında işlem yapabilirken; çok yakında altın para birimi ile de işlem yapmaya başlayacak.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)