BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılık TBB'den Kosovalı bankacılara eğitim----

TBB'den Kosovalı bankacılara eğitim

 TBB'den Kosovalı bankacılara eğitim
23 Mayıs 2016 - 15:49 www.finansgundem.com

Türkiye Bankalar Birliği, İstanbul’a davet edilen 12 Kosovalı bankacının eğitimlerine başladı

Türkiye Bankalar Birliği’nin (TBB), Kosova Bankalar Birliği’yle başlattığı eğitim programı kapsamında, İstanbul’a davet edilen 12 Kosovalı bankacının eğitimlerine başlandı. 21-28 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen programda, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) ile T.C. Maliye Bakanlığı Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) gibi önemli kamu kurumlarından da eğitmen desteği alınıyor.

Kosovalı banka yöneticileri, TBB’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen eğitim süresince; Yükümlülüklerin Denetimi, Kara Para Aklama Risk Yönetimi, Uyum Programı, Kara Para Aklama Risk Tespit Teknolojileri, Yaptırımlar, Müşteri Denetimi ve Hak Sahibi Tanıma Süreci, Ticaret Finansmanında Para Aklama, Bankacılık Sektöründe Kara Para Aklama ve Terörizmin Finanse Edilmesiyle Mücadele, Kara Paranın Aklanmasının Önlenmesine İlişkin Mali Çalışma Grubu başlıklı seminerlere katılacak.

Konuyla ilgili bilgi veren Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydın, “Türkiye Bankalar Birliği olarak, yakın coğrafyamızdaki ülkelerin bankacılık kuruluşlarıyla sürekli ve yakın işbirliği halindeyiz. Bu çerçevede İstanbul’da konuk ettiğimiz bankacılar ve sektörümüzde çalışan uzmanlar için, çeşitli konularda eğitimler düzenliyoruz. Lojistik desteğin TBB tarafından sağlandığı ve konularında uzman kişilerin verdiği eğitimlerle, Türkiye’nin bankacılık konusundaki tecrübelerini bölge ülkelerdeki meslektaşlarımızla paylaşıyoruz. Bu yıl BDDK ve MASAK desteğiyle Kosovalı bankacıları ağırlıyoruz.” dedi.

Bugüne kadar Azerbaycan, Bosna Hersek, Sırbistan, Lübnan, Kosova, Irak, Makedonya, Arnavutluk, Suriye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin sektör çalışanlarına yönelik eğitim programları düzenleyen TBB; her sene en az 2 ülkeden bankacıları İstanbul’da ağırlıyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)