BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisTBB'den Azeri bankacılara eğitim----

TBB'den Azeri bankacılara eğitim

TBB'den Azeri bankacılara eğitim
12 Kasım 2010 - 12:42 www.finansgundem.com

TBB, "Bölgesel İşbirliği" kapsamında gerçekleştirdiği bankacılık eğitim seminerleri için 8-12 Kasım tarihlerinde Azeri bankacıları ağırladı.

Türkiye Bankalar Birliği (TBB), ülkelerin bankacılık sektörleri arasındaki işbirliğinin arttırılması amacıyla 2007 yılından bu yana gerçekleştirdiği "Bölgesel İşbirliği" çalışmaları kapsamında bankacılar için düzenlediği eğitim seminerlerine devam ediyor. TBB, 8-12 Kasım tarihleri arasında eğitim için Azeri bankacıları ağırlıyor.

Eğitimin ilk gününde bankacılarla buluşan ve “Türkiye Ekonomisi ve Bankacılık Sektörü” konulu bir sunum gerçekleştiren Türkiye Bankalar Birliği Genel Sekreteri Ekrem Keskin, “Ekonomik işbirliğini güçlendirmek için bankacıları biraraya getiren eğitimlerin çok önemli olduğuna inanıyoruz. Bu organizasyonlarla bölgesel işbirliği imkânları görüşülebildiği gibi, karşılıklı ilişkilerin geliştirildiği bir platform da oluşuyor. Gerçekleştirdiğimiz bu eğitimlerle hedefimiz, meslektaşlarımıza mesleki yeterlilik kazandırmak ve Türk bankacılık sektörünün tecrübelerini kendileri ile paylaşmaktır…” dedi.

Keskin sözlerine şöyle devam etti; “Bugüne kadar Kosovalı ve Bosnalı bankacılar için eğitim seminerleri düzenledik ve onları İstanbul’da ağırladık. Kuzey Kıbrıs Bankalar Birliği işbirliği ile de Kıbrıslı bankacılara üç yıldır düzenli olarak eğitim seminerleri düzenliyoruz. Bu seminerlerin Kuzey Kıbrıs bankacılık sektörüne katkısı büyük…”

5 gün sürecek eğitim için İstanbul’a gelen Azeri heyette, Azerbaycan Bankalar Birliği, Texnikabank, Zaminbank, Qafqaz İnkişaf Bankı, Turanbank, BankStandard, Royalbank, Paşabank ve Nikoilbank’tan üst düzey yetkililer bulunuyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)