BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisTBB Başkanı bağımsız olmalı----

TBB Başkanı bağımsız olmalı

TBB Başkanı bağımsız olmalı
11 Nisan 2011 - 06:00 www.finansgundem.com

PARA'nın haberine göre İş Bankası Genel Müdürü Ersin Özince'nin istifasının ardından TBB Başkanlığı'na kimin geleceği merak ediliyor

Kulislerde bir kamu bankasının genel müdürlüğe seçileceği konuşuluyor. Ağırlıklı olarak Vakıfbank Genel Müdürü Süleyman Kalkan'ın adı gündeme getiriliyor.

Ancak 'Bankalar Birliği'nin yeni başkanı kim olacak' diye konuştuğumuz bir büyük özel bankanın en üst düzey yöneticisi, Ersin Özince'nin yerinin doldurulamayacağını ve bunu tüm sektörün bildiğini söylüyor.

Özince'nin bankacılık sektörü adına kamuoyunun dikkatini çeken, zaman zaman sert olsa da doğru ve cesur tepkiler verdiğini hatırlatan aynı yönetici, 'Ersin beyin yerine bir kamu bankası genel müdürünün seçilmesi çok yanlış olur. Aslında Bankalar Birliği başkanının arkasında banka olmayan bir isimden seçilmesi gerekiyor. Çünkü arkamızda bir banka varsa bağımsız tepki veremezsiniz. Çünkü bu tepki bankanızı da bağlar' diyor.

Para Dergisi

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)