BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisTAYİN VE ATAMALAR ÇALIŞANLARI İSYAN ETTİRDİ?----

TAYİN VE ATAMALAR ÇALIŞANLARI İSYAN ETTİRDİ?

TAYİN VE ATAMALAR ÇALIŞANLARI İSYAN ETTİRDİ?
21 Temmuz 2009 - 16:16 www.finansgundem.com

Bir kamu bankasında temmuz ayı ile birlikte yapılan tayin ve atamalar banka çalışanlarını isyan ettirdi..Bu atamalar neden krize neden oldu?

Bir kamu bankasında her yılın yaz ayları tayin ve atamaların öne çıktığı aylardır. Bu atamalar genellikle temmuz ayında başlar ağustos ve eylül ayı sonlarına kadar sürer. Bu kez öyle oldu... Bir kamu bankasında temmuz ayında birçok atama ve tayin işlemi yapıldı. Finans Gündem'e gelen bilgilere göre bu yıl yapılan atamalar oldukça sorunlu olmuş. Hatta bir çok çalışan bu atamalara isyan etmiş... Çalışanları isyan ettiren atamalara gelince. Bazı daire başkanları, hatta genel müdür yardımcıları şube müdürü olarak atanmış. Daha önce çeşitli nedenlerle görevden alınan genel müdür yardımcıları bu yıl yeniden atanmış. Atanan daire başkanlarının çoğunun atandığı görevi yapıp yapamayacağı tartışmalıymış. Başarlı olmasına karşın bazı şube müdürlerinin atamaları sınıf düşürülerek yapılmış. Ya daha küçük ölçekli bir şubeye atanmışlar ya da şube müdür yardımcı olarak atanmışlar.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)