BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTasmasız doberman dehşeti----

Tasmasız doberman dehşeti

Tasmasız doberman dehşeti
20 Eylül 2024 - 12:10 www.finansgundem.com

Maltepe'de sahibi tarafından tasmasız gezdirilen doberman cinsi köpek, bir kişiye saldırdı. Genci ayağından ısıran köpeğe çevredekiler kürek ile vurarak müdahale ederken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Maltepe'de sahibi tarafından tasmasız gezdirilen doberman cinsi köpek, bir kişiye saldırdı. Genci ayağından ısıran köpeğe çevredekiler kürek ile vurarak müdahale ederken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, akşam saatlerinde Küçükyalı Mahallesi'nde yaşandı. Sahibi tarafından tasmasız olarak gezdirildiği belirtilen doberman cinsi köpek, bir kişiye saldırdı. Talihsiz kişiyi ayağından ısıran köpek, bir süre saldırmaya devam etti. Bu sırada, çevredeki vatandaşlar bir yandan saldırgan köpeği kuyruğundan çekerken, diğer yandan ise kürek ile vurarak müdahale etti. Saldırıya uğrayan kişi acı içerisinde "Ayağım koptu" diye bağırarak yardım isterken, çevredekilerin müdahalesi sonucu güçlükle kurtarıldı.

SALDIRI ANI KAMERADA

Köpeğin gence saldırdığı anlar çevrede bulunan bir kişinin cep telefonu kamerasına anbean yansıdı. Görüntülerde, köpeğin genci ayağından ısırdığı anlar yer alırken, olay yerinde aynı cinsten ikinci bir köpeğin de gezdiği görülüyor. (DHA)

Erdoğan'dan başıboş köpek açıklaması: Sokakları güvenli hale getireceğizErdoğan'dan başıboş köpek açıklaması: Sokakları güvenli hale getireceğiz

 

Sanayici iş insanına sokak köpekleri saldırdıSanayici iş insanına sokak köpekleri saldırdı

 

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • YORGO ANDREADIS26 Eylül 2024 20:27

    YETTİ BEEE ARTIK!!! TOPLAYIN BU SOKAK KÖPEKLERİNİ!!! HER TARAF KÖPEK SİDİĞİ VE KÖPEK B..KU KAYNIYOR, KUDUZ SALGINLARI BAŞLADI, İNSANLARI ISIRIYORLAR, ÖLDÜRÜYORLAR, GECELERİ HAVLAYIP MİLLETİ UYANDIRIYORLAR... MAMA LOBİSİNİN PARALI TROLLERİ DE HALA KONUŞMAYA DEVAM EDİYOR.. ÇOK SEVİYORSANIZ SOKAK KÖPEKLERİNİ ALIN EVLERİNİZE BESLEYİN DEDİĞİMİZDE İSE BİR ANDA DÖRT NALA KAÇIYORLAR... YETER ARTIK!! YETERR BEEE! BU CENNET ÜLKEYİ CEHENNEME ÇEVİRDİNİZ!!

  • Serhat Duman25 Eylül 2024 15:40

    Medyada yorum yazan, mama lobisinden beslenen sözde hayvansever elemanlara sormak lazım..NEDEN, sokak köpeklerinin sokaklarda kalmasını, daha güvenceli yaşayacaklari barınaklara alınmamasını, 85 milyonluk Türk milletinin her gün sokak köpekleri ile cebelleşmesini, çoçukların ve yaşlıların sokak köpekleri tarafından ısırılmasını, parçalanmasını, öldürülmesìni, kuduz salgınlarının başlamasını istiyorsunuz? Sizin gerçek AMACINIZ NEDİR? Yoksa siz Türkçe konuşan ama Türk milletinden NEFRET EDEN, NE İDÜĞÜ BELİRSİZ, Atatürkçü maskesi takan ŞARK KURNAZI kriptolardan birisi misiniz?

  • Umut KAYA21 Eylül 2024 03:01

    BELEDİYELER DAHA NEYİ BEKLİYORSUNUZ? BİNLERCE TÜRK VATANDAŞININ KUDUZDAN ÖLMESİNİ Mİ BEKLİYORSUNUZ? ALLAH KAHRETSİN SİZLERİ, NİÇİN GÖREVİNİZİ LAYIKIYLA YAPMIYORSUNUZ? ÇAÇUKLARIMIZIN SOKAK KÖPEKLERİ TARAFINDAN PARÇALANARAK ÖLDÜRÜLMESİNE SEYİRCİ KALIYORSUNUZ???? 

  • Ceren Doktor 20 Eylül 2024 16:31

    BELEDİYELERİN SOKAK KÖPEKLERİNİ TOPLAMAMASININ SONUCU BUDUR İŞTE!! Türkiye kuduz için ‘en riskli ülkeler’ kategorisine alındı. Eskişehir’de ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi’nin (CDC) Türkiye’yi kuduz için ‘en riskli ülkeler’ kategorisine aldığı belirtildi. ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi’nin (CDC) resmi internet sitesinde Türkiye’yi ziyaret edecek turistler için şu ifadelere yer verildi: “Kuduz köpekler Türkiye'de yaygın olarak bulunmaktadır. Türkiye'deyken bir köpek veya başka bir memeli tarafından ısırılırsanız veya tırmalanırsanız, kuduz tedavisi sınırlı olabilir veya hiç olmayabilir. Seyahatinizden önce kuduz aşısını yaptırmayı düşünün.”Dünya Sağlık Örgütü’nün yayınladığı haritaya göre Türkiye en yüksek kuduz riskli ülkelerden birisi. Bu listede Türkiye, haritadaki en kırmızı ve en tehlikeli kategori olan ‘Endemik insan kuduzu’ sınıfında yer aldı.

  • E.g.20 Eylül 2024 13:30

    İNSANLARA SALDIRDIĞI TESPİT EDİLEN KÖPEKLER SAHİPLİ OLUP OLMADIĞİNA BAKILMAKSIZIN DERHAL ÖLDÜRÜLMELİDİR