BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporTaraftar gruplarına baskın!----

Taraftar gruplarına baskın!

Taraftar gruplarına baskın!
27 Eylül 2013 - 08:56 www.finansgundem.com

Üç büyüklerin taraftar gruplarına şok baskın. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın hakim taraftar gruplarına sabah saatlerinde operasyon yapıldı...

İstanbul'da bu sabah erken erken saatlerde  Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş tribünlerine hakim olan taraftar gruplarına yönelik operasyon başlatıldı.
Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray tribünlerine hakim olan taraftar gruplarına yönelik başlatılan operasyonun hazırlığı 1.5 yıl önce başlatılmıştı.
2011-2012 sezonunda, Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan ettiği Fenerbahçe-Galatasaray derbisinden sonra çıkan olaylardan sonra soruşturma düğmesine basıldı. Maçtan sonra stad çevresinde ve Kadıköy'de saatlerce süren olayların ardından fiziki ve teknik takip başlatıldı.
Derbilerde İstanbul'da çıkan olayların üzerine önce Fenerbahçe sonra Galatasaray sonra da Beşiktaş taraftarları mercek altına alındı.
Taraftar grupları teknik takibe alındı elebaşı denilen kişilerin telefonları dinlendi, e mail trafikleri izlemeye alındı, Twitter ve Facebook üzerindeki faaliyetleri izlendi.
1.5 yıl boyunca maç biletleri ile usulsüzlükler, maçtan sonra stad dışında çıkan olaylarla ilgili olarak deliller toplandı. Sonra da Emniyet Müdürlüğü'ne kimlerin gözaltına alınacağını gösteren sarı zarflar geldi.
Organize Suçlar'daki polisler yetmeyince Narkotik'ten Asayiş'e kadar tüm birimlerden destek alındı. Operasyonu yaklaşık 500 polis sürdürüyor. Operasyonun hedefinde şu taraftar grupları var:
* Fenerbahçe'de  Genç Fenerbahçeliler, 12 numara.org, fenerbahche,
* Galatasaray'da ultrAslan
* Beşiktaş'ta Çarşı, Deplasman Kartalları grubu..
Genç Fenerbahçeliler grubu lideri Sefa Karya ve Beşiktaş'ın taraftar gruplarından Çarşı'nın eski lideri Alen Markaryan gözaltına alındı. Polisler, sabah saatlerinde Markaryan'ın  Üsküdar'daki evine geldi. Alen Markaryan polisler arasında evden çıkarıldı. Neden gözaltına alındığına yönelik soruya Alen Markaryan, "bilmiyorum" yanıtını verdi. Markaryan, Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
Şu dakika itibariyle gözaltı sayısı 70'i aşmış durumda. Operasyonlar sürüyor...
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)