BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTanju Çolak hem dolar bozdurdu hem de yaktı!----

Tanju Çolak hem dolar bozdurdu hem de yaktı!

Tanju Çolak hem dolar bozdurdu hem de yaktı!
07 Aralık 2016 - 17:05 www.finansgundem.com

Eski futbolcu Tanju Çolak, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu üyeleriyle birlikte döviz bürosunda döviz yakıp dolar bozdurdu

Aralarında ünlü futbolcu Tanju Çolak’ın da bulunduğu Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu üyesi kalabalık bir grup, Kağıthane’de bir döviz bürosunda toplanıp toplam 1 Milyon Doları Türk lirasına çevirdi. Bu duruma hazırlıksız yakalanan döviz bürosunda yeterince Türk Lirası bulunmadığı için kalabalık, bir süre döviz bürosu çalışanlarının bankadan para getirmesini beklemek zorunda kaldı. Bu sırada ellerinde 1 Dolarlık bankonatlar olan bazıları bu parayı ateşe verdi.

"DOLARI YAKMAYA GELDİK"

Tanju Çolak, "Dolarla dalga geçmeye geldik. Dolar’ı yakmaya geldik. Samsunlular bugün ilk çıkışı yapmışlardır " dedi. 80 Bin dolar bozdurdu 341 Bin Türk Lirasını yanında getirdiği çantaya koyan Çolak herkesi dolarlarını bozdurmaya çağırdı.

SAMSUN YİNE İLK ADIMI ATTI

Samsun’un Kurtuluş Savaşı'nda ilk adımın atıldığı şehir olduğunu hatırlatan Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu Başkanı Sezgin Gümüş, konfederasyona üye yaklaşık 200 işadamı ve gönüllünün toplam 1 Milyon Doları Türk Lirasına çevirdiğini açıkladı.

Sezgin, Samsunlular Türkiye’de Dolar’a ilk defansı yapan hemşehri grubudur dedi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Talip Uçar07 Aralık 2016 22:45

    Helal olsun Tanju"ya. Gerçekten millyetçi adammış.Kendisini tebrik eder sağlıklı ve mutlu bir yaşam dilerim.

  • ali07 Aralık 2016 20:02

    tanju yine aptallığını yapmış

  • Mahallenin Delisi07 Aralık 2016 19:09

    USD bozmayla yakmayla bir yere varamazsınız! Tüketim malı ithalatını kısıtlayın! Burda 1 USD yakıyor bilmem kaç USD'lik telefondan cebinde 2 tane taşıyor. Sonrada ülkem için naraları yemezler!

  • Mahallenin Delisi07 Aralık 2016 19:03

    Şu USD yakan hangi malsa biri uyarsın ABD'nin karşılıksız bastığı USD'yi yakınca ABD'ye hizmet ediyorsun yaktığın her USD ABD'nin altın borcunun azalması demek! Bre cahiller!

  • Mahallenin Delisi07 Aralık 2016 19:02

    Baştan almayacaksınız kardeşim GAVURUN karşılıksız bastığı kağıdı...3 TL'den alıp 3,50 her kes satar %20 kar yap sonrada ülkem için ayaklarına bozdur. Bizde yedik!

  • Mahallenin Delisi07 Aralık 2016 18:59

    Yapmayın böle adamların haberini. Ekmeklerine yağ sürmeyin! Sırf dostlar alışverişte görsün. O USD yakan gerizakalılar ABD'nin karşılıksız bastığı parayı yakınca bu millete değil ABD'ye hizmet ediyorsunuz. Birine bağışlasaydınız AHMAKLAR!

  • kaçak07 Aralık 2016 17:49

    ülkeye kaçak mercoları sokarken dolar bozdurdun mu tanju :)