BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemTaksim bugün sakin----

Taksim bugün sakin

Taksim bugün sakin
02 Haziran 2013 - 10:20 www.finansgundem.com

Taksim'de bekleyiş sabaha kadar devam etti

Taksim Meydanı’nda yüzlerce kişi günün aydınlanmasının ardından da bekleyişini sürdürdü. Bir grup eylemci Cumhuriyet Anıtı yanında ve meydanın çeşitli yerlerinde tahta parçalarını ateşe verdi. Göstericiler ateşin etrafında toplanarak slogan atıp, şarkılar söyledi. Yüzlerce kişinin Taksim Meydanı ve çevresinde bekleyişi halen devam ederken sabah saatlerinde başlayan yağmur nedeniyle çok sayıda gösterici meydandan ayrıldı.
İŞ MAKİNELERİ YANDI
Bu arada yanan iş makinelerine itfaiye müdahale ederek kısa sürede söndürdü. Bir grup eylemci meydanda süren inşaat alanındaki malzemeler ile bir kamyon ve bir kepçeyi ateşe verdi. İş makineleri alev alev yandı. Bazı eylemciler iş makinelerini söndürmek için müdahale etti ancak yeterli olmadı. Olay yerine itfaiye ekipleri gelerek yanan araçları kısa sürede söndürdü.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bbb02 Haziran 2013 13:51

    Şımarık azgın yaramaz çocuklar gibi bağırıp çağırmayı kaosu ve kavgayı sevenlerin sözde birkaç ağacı kurtarmak amacıyla İstanbul u nasıl pislettiklerini, yıktıklarını, dağıttıklarını birkez daha gördük. Bunların amacı sadece pisletmek ve yıkmak yapıcı olmak namına hiçbir fikirleri yok olmadı da bitik ideolojiler işte bunlar. Bitmişler biterken de gürültülü bir şekilde yıkılıyorlar. Bütün millet yaptıklarından dolayı tiksindi. Yapılanlar iğrenç ve utanç verici. Yapıcı hiçbirşey yok bu yapılanların içinde. Utanç verici tek kelimeyle. CHP ve benzerlerine de bundan başkası yakışmazdı zaten...

  • bbb02 Haziran 2013 13:48

    Tamamen şımarıklık, göstermelik bir uydurma protestolar manifestosuydu. Amma anlayana tabi ki. Üniversite arsası bilabedel peşkeş çekilip binlerce ağaç kesilirken niye gıkları çıkmadı bunlar. Bunlar dış güçlerce son dönemde Türkiye'nin büyümesi ve dış politikada ciddi birşeyler yapması üzerine biz sizi karıştırırız diye yaptıklarıdır bunlar aynı zamanda. İçerideki satılmış solcu ve sağcı geçinen dalkavukların yaptıkları bunlar. Büyümeyi ve büyük düşünmeyi bilemiyecek zavallı adamlar bunlar....Sadece yazık diyoruz.