BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSuzan Sabancı'nın özel dünyasına yolculuk----

Suzan Sabancı'nın özel dünyasına yolculuk

Suzan Sabancı'nın özel dünyasına yolculuk
08 Ağustos 2024 - 08:53 www.finansgundem.com

Suzan Sabancı verdiği röportajda, nelerden hoşlandığını, tatil planlarını ve günlük alışkanlıklarını anlatarak, özel yaşamına dair birçok ayrıntıyı paylaştı.

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı’nın özel hayatına ilişkin merak edilenler, Şamdan dergisinin 20. yıl kutlamaları kapsamında ortaya çıktı. Sabah gazetesinden Bülent Cankurt’a samimi açıklamalarda bulunan iş dünyasının ve cemiyet hayatının tanınmış ismi Suzan Sabancı, günlük rutinlerinden tatil planlarına kadar pek çok detayı paylaştı. İşte Suzan Hanım'ın kendi ağzından bilinmeyenleri...

- Müzik dinlemek, tatilde en keyif aldığım aktivitelerden. Tatil için canlı müzik dinleyebileceğim yerleri tercih ediyorum. Bu ay St.Tropez'e gideceğim.

- Çocuklarımla, biri yazın biri kışın olmak üzere, senede iki kez ailece tatil yaparız. Onun dışında kızımla ve oğlumla tek tek iki üç günlük seyahatlerimiz olur.

- Çocuklarımla en çok keyif aldığım şey, spor yaparken veya beraber mutfağa girip yemek pişirirken yaptığımız sohbetler...

- Sabah 06.00'da kalkarım. İki saat spor yaparım, 09.00-09.30 gibi iş hayatım başlar. Öğle yemeklerine gitmeyi sevmiyorum, hızlıca geçiştiriyorum. Akşam iş çıkışı arkadaşlarımla buluşup sohbet etmekten ve müzik dinlemekten hoşlanırım. Haftada iki veya üçten fazla akşam yemeğine çıkmam. Genelde 11.00 gibi yatarım. Çünkü 06.00'da kalkmak benim için önceliktir.

- Her gün 18 bin adım atarım. Power walking (bir dakikada 140 adım) yaparım. Haftada üç gün pilatese giderim, dört gün de ağırlık çalışırım. Vakit bulabilirsem haftada bir-iki kere kick boksa giderim.

- Çağdaş sanatı seviyorum. Modern ve büyük boyutlu eserlerden hoşlanıyorum. Türk çağdaş sanatçılarının eserlerini topluyorum. Özellikle Gülay Semercioğlu, Selma Gürbüz, Refik Anadol, Ergin İnan, Burhan Doğançay, Adnan Çoker, Bubi, Ahmet Oran sevdiğim sanatçılar.

- Dansı çok severim, ders aldım. New York'ta çocuklar için çok vakit geçirdiğim dönemde, Latin dans dersleri almaya devam ettim.

- Piyano çalmayı çok sevdiğim için genelde İstanbul'da evdeysem ve yoğun bir gün geçirmişsem piyano çalarak rahatlıyorum.

Suzan Sabancı’dan ABD’de büyük Cumhuriyet'in 100. yıl kutlamasıSuzan Sabancı’dan ABD’de büyük Cumhuriyet'in 100. yıl kutlaması

 

Suzan Sabancı Dinçer’den “Zirvedeki Akbank” Ailesine büyük kutlamaSuzan Sabancı Dinçer’den “Zirvedeki Akbank” Ailesine büyük kutlama

 

Suzan Sabancı 'radyocu' oluyor: Her pazar mikrofon başında!Suzan Sabancı 'radyocu' oluyor: Her pazar mikrofon başında!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)