BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSurvivor 2016'da bu hafta kim elendi----

Survivor 2016'da bu hafta kim elendi

Survivor 2016'da bu hafta kim elendi
23 Mart 2016 - 10:17 www.finansgundem.com

Survivor 2016'dan bu hafta kim elendi sorusunun yanıtını veren SMS sonuçları ünlüler sıralaması büyük merak konusuydu. Ünlüler SMS birincisi kadar verdiği isim de sürpriz oldu.

Survivor ada konseyi ünlüler takımı elemesi için toplandı. Acun Ilıcalı 22 Mart 2016 tarihli ünlüler SMS oylaması sonuçlarına göre birinci olan ismi açıkladı. Bu kez SMS birincisi sürpriz oldu. Avatar Atakan yerine bu haftanın birincisi İbrahim Yattara çıktı.  

NAGİHAN KARADERE BOMBASI

İbrahim Yattara SMS birinciliği kadar verdiği isimle de bombayı patlattı. Yattara 'Arkadaşlarıma ihanet etmek istemiyorum o yüzden ben Nagihan ismini söylüyorum' dedi.

SURVİVORDAN KİM ELENDİ?

urvivor ada konseyinde Yattara'nın adanın en iyi isimlerinden Nagihan Karadere adını vermesi gönüllüler takımını bile şaşırttı. Böylece Nagihan Karadere, Eda Akkaya, Yılmaz Morgül ve Yunus Günçe elemeye çıktı. Bu isimlerden en az oyu alan Survivor'dan elendi. Elenen isim de Eda Akkaya oldu.

Ebru Gündeş uçakta böyle görüntülendi

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)