BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinStan Lee ‘New York’ta sokak ismi olsun’ ----

Stan Lee ‘New York’ta sokak ismi olsun’

Stan Lee ‘New York’ta sokak ismi olsun’
28 Temmuz 2019 - 08:56 www.finansgundem.com

“Spider Man”, “Fantastik Dörtlü”, “X-Men”, “Daredevil”, “Hulk” ve “Iron Man” gibi birçok karakteri yaratan çizgi roman yazarı Stan Lee’nin adının New York’ta bir sokağa verilmesi bekleniyor.

NBC‘nin aktardığına göre, konsey üyesi Fernando Cabrera’nın sunduğu yasa tasarısı Lee’nin New York’un Bronx bölgesinde doğduğunu hatırlatarak, sanatçının ismini taşıyacak sokağın Bronx’ta olmasını talep ediyor.

Cabrera, “Stan Lee benim temsil ettiğim bölgede doğup büyüyen bir Bronx sakiniydi. O birçok ikonik süper kahramanın yaratılmasında rol oynayan bir dahi. Bay Lee’nin olağanüstü yeteneği sayısız çocuk ve yetişkine neşe verdi. O, isminin evinin olduğu bölgede anılmasını hak ediyor” diye konuştu. Konseyin tasarıyı kabul etmesi durumunda Stan Lee’nin ismi Bronx’taki “Üniversite Caddesi”ne verilecek. Modern çizgi romanların ‘mimarı’ kabul edilen Lee, 12 Kasım 2018’de Los Angeles’taki evinde hayatını kaybetmişti. 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)