BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSoylu: Yaşlılar 'bize eksik pusula verildi' diyor----

Soylu: Yaşlılar 'bize eksik pusula verildi' diyor

Soylu: Yaşlılar 'bize eksik pusula verildi' diyor
19 Mayıs 2019 - 17:47 www.finansgundem.com

Bakan Soylu, "Biz Ankara'yı kaybettik. Vatandaşın takdiri, başımızın üzerinde. Kaybettiğimiz ve kazandığımız başka belediyeler de oldu. Ancak İstanbul'da seçim akşamından sonra bir hafta içerisinde gördüklerim tüylerimi ürpertti" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ümraniye Tantavi Sosyal Tesisleri'nde mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Bakan Soylu, burada konuşup konuşmada söyledi:

Bence de Okudum Bence de Okudum Şimdi yarı yarıya oyların bir torbası uzakta kaldırarak Binali abinin oyları ile Ekrem İmamoğlu'nun oyları olduğu benzer. Eğer bir hile olmamışsa sonuç böyle çıkar. Kimse kusura bakmasın vatandaşın oyunu koru ve kendimizde biz de buna itiraz etmek zorundayız. Bize söyleyerek söylerler, 'siz onu şeylerden sorumludur, kendi hakkınızı savunamazsanız ne edelim derler.' ki doğrudur zaten. " kendi hakkınızı savunamazsanız ne edelim derler. ' ki doğrudur zaten. " kendi hakkınızı savunamazsanız ne edelim derler. ' ki doğrudur zaten. "  

"YAŞLILAR BİZE EKSİK PUSULA VERİLDİ DİYOR"

Soylu, "Yaşlılar 'bize eksik pusula verildi' diyor. Bu da İstanbul'un tarihi yayılmış bir hile metodudur. Öyle bir şey oldu ki İstanbul'un huzurevleri de dahil olmak üzere eksik pusula verildi. Ümraniye'de 55'e 37 gibi bir sonuç Buralarda herkese bir adet eksik Büyükşehir pusulası, İstanbul'un tamamında önemli bir etki ortaya koyar. " diye konuştu.

"ÖNÜMÜZDEKİ 5 YIL BU ŞAİBEYİ İSTANBUL KALDIRAMAZDI"

Soylu, "Sandık Yönetim Kurulu Başkanlığı 96, CHP'nin üyesi oldu. 3 bin 389 da sandık kurulu başkanlığı birinci sınıf akrabaları CHP üyesi oldu. diyemem Ona ​​söylenecek bir şey yok, ama burada, bu anlayışla yerleştirilen sandık başkanlarında böyle bir mesele çıkmış oldu ... Önden 5 yıl bu şaibeyi İstanbul kaldırmazdı İstanbul'un tarihi bir şehirdir. Hem de bu seçimin şaibesinin üstüne yatırılırsa bundan sonraki seçimi seçtiğinizde de ciddi bir problem çözüyoruz. " ifadelerini kullandı.

Soylu, "Cumhur İttifakı'nın yüzde 50 oy aldıysak, darı bize söylenenler, 'kardeşiminizdeki politikanızı tercihuz. Ufak tefek eksiğini bekliyoruz, onlarla bilgiyi alıyoruz' dedi ve sonunda 15 yaşını doldurduk. İstanbul seçiminden sonra sonuç ne olursa olsun, bu yüzden bir ideolojik bir kavgaya dönüştürmeye çalışacak ... Türkiye'nin siyasal durumuını bir şekilde bozmaya çalışabilir bir yapımız olabilir, bugünkü hal ve tavırlarından görebiliyorum. Şeklinde konuştu.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hatice Erdoğan 20 Mayıs 2019 10:12

    Ya yapmayın, hem de RAMAZAN günü, kimsenin günahını almayın 😡... Sandık kurulunda Parti üyen yok muydu, neden itiraz etmedi ?