BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin Sosyete kulislerinde Raif Dinçkök dedikodusu----

Sosyete kulislerinde Raif Dinçkök dedikodusu

 Sosyete kulislerinde Raif Dinçkök dedikodusu
21 Ekim 2024 - 12:42 www.finansgundem.com

Sosyal medyada hamile pozunu paylaşan sevgilisi, ünlü iş adamı için “bebeğimin babası” dedi. Dinçkök iddia için ne söyledi?


Sosyetenin son ‘bomba’ dedikodusu, Akkök Holding Yönetim Kurulu Başkanı Raif Dinçkök’ün adının geçtiği “bebek” iddiası. Kulislerde dile getirilenlere göre, hamile fotoğrafını sosyal medyada paylaşan iki çocuk babası ünlü iş adamının sevgilisi Sevinç Yıldız, arkadaşlarına da, “bebeğin Raif Bey'den olduğunu” söylüyormuş.

RAİF DİNÇKÖK CEPHESİNDE NELER OLUYOR?

Sabah yazarı Bülent Cankurt, ‘acayip bir dedikodu ile çalkalanıyor” dediği sosyete kulislerinde konuşulanları köşesine taşıdı. İşte o yazı:

“Önceki yıl boşandığı 19 yıllık eşi Esra Tümen'den biri 15, diğeri 18 yaşında iki oğlu olan Akkök Holding Yönetim Kurulu Başkanı Raif Dinçkök, bir kez daha baba olacakmış! Daha doğrusu, geçtiğimiz aylarda aşk yaşadığı sanatçı sevgilisi nam-ı değer (Sevicy) Sevinç Yıldız öyle iddia ediyormuş!
Sosyal medya hesabından da Raif Bey'in doğum günü olan 21 Eylül'de karnı burnunda olan fotoğrafını paylaşmış! Raif Dinçkök'ün arkadaşlarına da, bebeğin Raif Bey'den olduğunu söylüyormuş.
Raif Bey cephesinden gelen bilgiler ise, Raif Bey'in bu iddiayı kabul etmediği yönünde. Anlaşılan o ki, sosyete yakında bir 'istenmeyen çocuk' olayıyla daha çalkalanacak.”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)