<
BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporŞok!... Efsane Kaptan gönderildi----

Şok!... Efsane Kaptan gönderildi

Şok!... Efsane Kaptan gönderildi
01 Ekim 2012 - 12:38 www.finansgundem.com

Son dakika… Sabah kadrodan çıkartılan Alex'in sözleşmesi feshedildi

Fenerbahçe Futbol Takımı'nda kadro dışı bırakılan efsane kaptan Alex de Souza’nın, sarı-lacivertli kulüple olan sözleşmesi sona erdi.
Marsilya ve Trabzonspor beraberliğinin ardından Kasımpaşa karşısında alınan yenilgi sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın yaptığı kritik toplantıda hakkında süresiz kadro dışı bırakma kararı alınan Alex, Can Bartu Tesisleri'nden ayrılıp Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bulunan kulüp binasına giderek Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerle görüştü.
Alex, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Kontratımı sonlandırdım. Hayatımın en üzücü imzası oldu. Fenerbahçe bir oyuncu kaybetti ama bir taraftar kazandı. Her şey için teşekkürler” ifadelerini kullandı.
RESMİ AÇIKLAMA YAPILDI
Fenerbahçe Kulübü, Alex ile yollarını ayırdıklarını resmi olarak da KAP'a bildirdi. Sarı lacivertli kulüpten şu açıklama yapıldı:
"Futbolcumuz Alexsandro De Souza ile bugün yapılan görüşmede, kendisinin takımımıza bugüne kadar olan katkılarından dolayı teşekkür edilerek, sözleşmemiz karşılıklı mutabakat ile bugün itibariyle feshedilmiştir.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)