BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSneijder ve Drogba'nın maliyetini açıkladı!----

Sneijder ve Drogba'nın maliyetini açıkladı!

Sneijder ve Drogba'nın maliyetini açıkladı!
07 Şubat 2013 - 16:28 www.finansgundem.com

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Wesley Sneijder ve Fildişili yıldız Drogba'nın toplam maliyetini açıkladı

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Wesley Sneijder ve Fildişili yıldız Drogba'nın Galatasaray'a toplam maliyetinin yıllık 6 milyon euro olduğunu açıkladı.
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal CNBC-e muhabiri Burcu Artık'ın sorularını yanıtladı ve son dönemdeki dev transferlerin kulübe maliyetini açıkladı.
Aysal Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder ve Fildişili yıldız Drogba'nın Galatasaray'a toplam maliyetinin yıllık 6 milyon euro olduğunu söyledi.
Aysal, "Her şeyin bir fiyatı vardır. Sneijder ve Drogba daha önceki transfer paralarına bakıldığında olabilecek en iyi fiyatlara alındı. 1 liralık mal ayrıdır 10 liralık mal ayrıdır. İkisi de olabilecek en düşük maliyetle Türkiye'ye getirildi" dedi.
Aysal, bu maliyetin içinde maaşlar, transfer paraları ve diğer kulüplere ödenen bütün ücretlerin içinde olduğunu da ifade etti.
Sermaye artırımı kararına saygılıyız
Sermaye artırımı hakkında da konuşan Aysal, son beş aydır SPK'dan yanıt beklediklerini ve çıkan son karardan memnun olduklarını söyledi.
Aysal, "Bu uygulamayı biz çıkarmadık. Var olan sistemden faydalanmak istedik ancak olmadı. Üzerimizde bir medya baskısı da vardı. Ama alınan kararlara saygılıyız. Gerekli tedbirleri aldık.
Buradan yatırımcı kurumumuz Galatasaray Spor Kulübü'dür. Yatırımın yapıldığı yer Galasaray Sportif AŞ.dir. Galatasaray Spor Kulübü gayrimenkulleri ve diğer değerleriyle bu tip sermaye kapasitelerini
karşılayabilecek bir kulüptür. Ancak kısa vadede bir krediye ihtiyaç duyabilir. Ama sermaye artırımı yapabilecek kapasitenin olduğu zaten resmi olarak da açıklandı" dedi.
Galatasaray sermaye artırımı için SPK'ya başvurmuş ancak kurum ay başında yaptığı açıklamada bu isteğin kabul edilmediğini açıklamıştı.
Aysal Mayıs 2011'den bu yana 127 milyon liralık borç geri ödemesi yaptıklarını da ifade etti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)