BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSneijder düğümü çözüldü! İşte karar----

Sneijder düğümü çözüldü! İşte karar

Sneijder düğümü çözüldü! İşte karar
09 Ocak 2015 - 14:58 www.finansgundem.com

Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers sarı kırmızılı yöneticileri ikna edemedi.

Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers bugün İstanbul'da Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve Sportif A.Ş. yöneticisi Ali Dürüst'le Hollandalı futbolcunun durumunu konuştu. Juventus'un teklifini ileten ve, "Sözleşmesini uzatmıyorsanız transferine izin verin" diyen Albers, sarı kırmızılı yöneticileri ikna edemedi. Albers toplantı sonrası, "Sneijder Galatasaray'da kalıyor" açıklamasını yaptı.

Galatasaray'da Wesley Sneijder düğümü en sonunda çözüldü.

Sarı kırmızılı yöneticiler ile Hollandalı futbolcunun menajeri Guido Albers arasında yapılan görüşmeler sonucunda kesin anlaşma sağlandı.

Bu sabah İstanbul'a gelen menajer Albers, Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve Sportif A.Ş. yöneticisi Ali Dürüst'le Papermoon'da bir araya geldi.

Albers'in toplantıda, Wesley Sneijder'e İtalya'nın Juventus Kulübü'nün talip olduğunu hatırlatıp, "Sneijder'in sözleşmesini uzatmak istiyoruz. Uzatmazsanız Juventus'a transferine izin verin" dediği belirtildi.

Albayrak ile Dürüst'ün buna karşılık, "Sneijder'in 1.5 yıllık daha sözleşmesi var. Juventus onu bu kadar istiyorsa 20 milyon Euro'yu getirir transfer eder" cevabını verdiği ifade edildi.

Bu sözlerin ardından sarı kırmızılıları ikna etmek için büyük çaba harcayan ancak başarılı olamayan Albers, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, "Sneijder Galatasaray'da kalıyor" diye konuştu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)