BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSimit Sarayı TURQUALITY kapsamında----

Simit Sarayı TURQUALITY kapsamında

Simit Sarayı TURQUALITY kapsamında
23 Eylül 2013 - 14:35 www.finansgundem.com

Dünya markası olma hedefiyle yurtdışına açılan Simit Sarayı, dünyanın ilk ve tek devlet destekli markalaşma programına dahil oldu

Yurtiçi ve yurtdışında 5 bin 500 çalışanı ile her gün 450 bin misafir ağırlayan Simit Sarayı, 2007 yılında dünya çapında Türk markaları yaratmak için başlatılan ve Türkiye’nin markalaşmasına yeni açılımlar getiren dünyanın ilk ve tek markalaşma programı Turquality’ye dahil oldu.
Turquality Programı’na seçilmekten büyük gurur duyduklarını belirten Simit Sarayı İcra Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, “Turquality kapsamına alınmamızın, markamız için büyük bir fırsat ve önemli bir destek olduğunu düşünüyorum, belirlenen hedeflerimize ulaşmamız şimdi çok daha hızlı ve kolay olacak. Simidi ve diğer geleneksel tatlarımızı dünyaya tanıtarak, Türkiye’den bir dünya markası çıkarma ve diğer markalara da öncü olma hedefimize her geçen gün daha da yaklaşıyoruz. 2013’ün ilk altı ayını yüzde 100 büyümeyle tamamladık. Turquality ile birlikte kendimize 2013 yılı sonunda kadar 280 mağaza, 2018 yılında ise Türkiye’de 440, yurtdışında 560 olmak üzere toplam 1000 mağazaya ulaşma hedefi koyduk” dedi.

Aylık ortalama 800 adet franchise başvurusu aldıklarını ve bu taleplerin yarısından çoğunun yurt dışı olduğunu söyleyen Kavukcu, Simit Sarayı'nın rotasını da şöyle açıkladı: “2014 yılı yurtdışı büyüme hedeflerimizi ikiye katladık. 2014 yılında İngiltere’de ve Amerika’da yeni mağazalar açacağız, Hollanda ve Almanya pazarlarındaki büyümemizi de sürdüreceğiz. Ortadoğu’da ise master franchise konusundaki görüşmelerimiz devam ediyor.”
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)